SNACKA OM FILM #13 – ”Snålast i Mellansverige”

Skådisar som växt upp och som fått oss att utbrista woooow”. Ja precis, det är just detta vi ska lista i veckans avsnitt. Sen vi började med den där plåtlådan där vi lägger alla förslag vi får från våra lyssnare så känns det som julafton varje vecka. Vad är det för tokrolig lapp som dras nästa gång?

Vi pratar om dokumentären om Ronaldo, Steffos favorit-bröderna-Coen-film, laddar på med en kannibalfilm, vi diskuterar det här med betygssättning av film och sen ska jag försöka få godkänt i veckans uppdrag som var att se (om) Pineapple Express och att försöka se den ur Steffos ögon. Det absolut svåraste uppdraget hittills för min del eftersom det garanterat är en av dom sämsta filmer jag sett i mitt liv. Ganska taskigt uppdrag av Steffo va? Inte? VAAAA??

Om du lyssnar på avsnittet, kommentera gärna på vår facebooksida om du är på min sida eller Steffos när det gäller Seth Rogen och Pineapple Express. Jag känner mig nämligen väldans ensam just nu.

Podden kan lyssnas på där poddar finns men annars finns vi lite överallt. Följ oss gärna på det ställe som passar dig bäst.

Hemsida: sofpodden.se
Mejla oss: film@sofpodden.se
Instagram: sofpodden.se
Twitter: sofpodden
Facebook: www.facebook.com/sofpodden
Libsyn: snackaomfilm.libsyn.com/
Acast: acast.com/snackaomfilm
Podcaster/Podkicker: Sök på Snacka om film
Spotify: sofpodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.