Fredagsfemman #130

5. Kiss me just kiss me, kiss me Nefertiti

Det är många som kommer bli betuttade i Frank den närmaste tiden. Det är många som kommer sjunga om Nefertiti precis som Michael Fassbender med jättehuvudet gör. Jag förstår varför även om jag inte föll pladask. Här är mina tankar om filmen.

.

.

.

4. Tsatsiki

Det kan aldrig bli overload av denna maträtt. Just sayin!

.

.

.

3. Ärliga trailers

Sen jag fick höra att ”du kan inte kalla dig filmintresserad om du inte har koll på Honest Trailers” så har jag skaffat mig koll på Honest Trailers. Det är ett väldans underhållande tidsfördriv faktiskt. Trailers som tar fram det sanna i filmerna, inte det som säljer in dessa. Kolla här får du se. Fniss.

.

.

.

2. Ouga chaka ouga chaka ouga ouga ouga chaka

Idag har Guardians of the Galaxy premiär. Jag är alldeles svettig. Just nu beror det inte på filmen men snart så, snart ska jag se den och härligt ska det bli!

.

.

.

1. Det balla i att göra saker utanför boxen

På söndag ska jag gå på konsert. Neil Young. Tycker jag om Neil Young? Nej, inte särskilt. Inte än. Jag ligger i träning. Jag har varit på åtta-nio Depeche Mode-konserter genom åren och jag skulle säga att dom sista fyra är tre-plus-spelningar, inte mer, inte för mig. Tycker jag om Depeche Mode? Ja, jag älskar dom.  Vad är troligast, att jag kommer få vara med om en wow-upplevelse med Neil Young på scen eller med nästa Depeche Mode-konsert? Jag röstar på Neil Young. Jag tror stenhårt på att våga göra/prova/se/smaka/uppleva saker som är utanför den där vanliga safety-lådan ibland. Det gäller film också. Där är det extra enkelt. Se nåt du tror du inte kommer gilla. Kanske blir du överraskad?

.

.

15 svar på ”Fredagsfemman #130”

 1. 2: Hoppas förstås på att kunna klippa den på Imax. Så den ligger på is just nu.
  1: Have fun! Du kommer ju att ha en kunnig typ som ciceron om inte annat (fattade jag för iaf)

  Trevlig helg

  1. Sofia:
   2. Vilken fullträff om den går när ni är där!!! 😀
   1. Ja absolut, han har full koll till skillnad från mig 😉

   Trevlig helg!

 2. 3. Är inte alls förtjust i kommentaren ”du kan inte kalla dig [Nåt du är passionerad över] om du inte [random krav]” 🙁

  2. 2!!!

 3. 5 Har varit totalt ointresserad av denna film tills jag började läsa lite om den – den verkar vara mkt intressant om den nu kommer på bio.
  3 Mkt roliga i små portioner 2-3 i stöten.

   1. filmitch & Carl:
    Jag kollade på SF nu, den verkar inte gå någon annanstans i hela Sverige än just på Victoria. Det är rätt svagt ändå tycker jag.

 4. Grekerna har fattat det hela. Vem behöver bea, hollandaise, rödvinssås, pepparsås eller vad det nu månne vara. Tsatsiki funkar ju till allt. Och smakar kanooon!

  Neil Young? Är han inne på tresiffrigt ännu tro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.