Fredagsfemman #270

5. Ädelost

Allt blir bättre med ost. Allt. Jag ska bli bättre på att äta ädelost. Det blir mitt nyårslöfte såhär i början på april-

.

.

.

4. Yasuragi

Måste slå ett slag inte enbart för ost utan även för morgonrocken. Att vara på Yasuragi Hasseludden en hel dag endast iklädd morgonrock (okej, BADKLÄDER och morgonrock) kändes först lite äckligt men sen vande man sig. Som man gör med det mesta som inte ger en brännskador, astma eller allergi. Förjäkla mysigt att flumma runt en hel dag i lugn poolmiljö. Och bra för blodtrycket. Nu låter jag som att jag är 87 år gammal. Haha. Det kanske jag är.

.

.

.

3. The Book of Mormon på Chinateatern

Har du inte haft möjlighet att se musikalen The Book of Mormon nånstans i världen där den satts upp, ta chansen nu och se den i Stockholm! Jag kan med lätthet säga att det här är världens bästa musikal OCH sen funkar alldeles excellent även på svenska. Hela casten med Linus Wahlgren, Per Andersson, Samantha Gurah, Peter Gardiner och Anton Lundqvist i spetsen fick mig att skratta så tårarna rann i 2,5 timme. Se. Den. Nu. Hasa Diga Eebowai.

.

.

.

2. Lyssna på Snacka om film

Ja. Den här veckan tycker jag faktiskt att du ska göra det. Om inte annat för att höra när jag skrattar så jag kissar på mig. Steffo är sjukt kul i det här avsnittet! Lyssna här (till exempel). Avsnitt 83 alltså.

.

.

.

1. Filmspanarträff!

Äntligen är det april och dags för filmspanarträff igen. Och den här gången får vi sällskap av Scarlett tror jag minsann. Härliga tider!

.

.

2 svar på ”Fredagsfemman #270”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.