Fredagsfemman #273

5. Trailern till Babybossen

Det är nåt med trailern till Babybossen som lockar mig. Jag skrattar åt den. Högt. Kanske till och med lite FÖR högt. Undrar verkligen om filmen håller hela vägen? (Här kan du se den. Trailern alltså.)

.

.

.

4. Filmaffischtips?

Är det nån som har något bra tips på var man kan köpa filmaffischer i storleken 50 X 70? Dom ska användas som ”bruksaffischer” och kommer ha begränsad livstid, därför gör det inget om dom är billiga. Alla tips mottages tacksamt.

.

.

.

3. Baby Groot

Självklart kommer lilla Baby Groot stjäla showen i Guardians of the Galaxy Vol 2. Små hittipåfigurer gör ofta det. Och själv ska jag se filmen två lördagar på raken, DET ser jag fram emot!

.

.

.


2. 85-95-podden

Här kommer ett rykande podcasttips till alla som är förtjusta i actionfilmer gjorda mellan 1985 och 1995. Jocke och Tage tar sig an en film per avsnitt och på den mest charmiga finlandssvenska får dom mig verkligen att förstå VARFÖR denna period i filmhistorien ligger mig och många andra så varmt om hjärtat. Dom luskar även reda på bakgrundsinformation om filmerna som får nördar som jag att gliiiida ner i split. Och missa för tusan hakar inte avsnittet som handlar om Cobra, när dom är på plats på en biograf i Helsingfors som på Stallones 70-årsdag hyllar honom genom att visa just –  Cobra!

.

.

.

1. Titus Welliver

Han är fin, Titus. Han är tuff också. Och lojal. Och en engagerad pappa. Åtminstone är han det när han spelar polis i TV-serien Bosch vars tredje säsong just nu visas på HBO Nordic. Har du minsta intresse av polisserier måste du ge denna en chans. Ja. Du. Måste. Det finns inte många måsten här i livet annars. Andas. Bajsa. Dricka vatten. Sova. Och titta på Bosch.

.

.

2 svar på ”Fredagsfemman #273”

 1. 3. Japp,Baby Groot charmar och har sig. Fast min favvo är och förblir Rocket Rackoon!

  2. Roligaste podden öster om…eh…Östersjön! Älskar upplägget! Men Highlander-avsnittet slår ändå allt. Japp, ALLT! 🙂

  1. BOSCH! Och ett par burkar New Belgium Fat Tire! Sen är man hemma!

  Go Helg! 🙂

 2. 5: Mmmmm, satsar hellre på husdjurens liv. Denna känns som lite av en remake på det konceptet
  4: Sorry, ingen aning
  3: Sällar mig till Steffo, Rocket rockar. Jag var väldigt orolig för Baby Groots gillighetsutnyttjande. Så det blir dubbelt upp för din del också? Härligt 🙂
  2: Damn, jag som håller på att ta igen både Vacancy och Vargtimmen. Men det här måste ju nästan lyssnas på också.

  Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.