Fredagsfemman #288

5. Utan tvivel är man inte klok

i Öppet Arkiv på SVTPlay kan man se en väldigt fin dokumentär om Tage Danielsson. Han känns som en människa som hade behövts nu. Hans klokhet, hans sätt att uttrycka sig, hans värme och medmänsklighet, han är saknad, han är verkligen det. En sån jäkla snällis! Här kan du se filmen.

.

.

.

4. Biobiljett i mobilen – hurra!

Jag är jäkligt snabb på att dissa SF när saker ock ting inte funkar MEN den här gången tänker jag klappa händerna ordentligt. En riktigt BRA grej med SF:s nya app är nämligen att man kan ha biljetten i mobilen, alltså att man inte behöver skriva ut den. Och toalettkoden står också med sådär prydligt och fint på mobilbiljetten. Ett stort plus SF, snyggt jobbat! Nu är det bara köpa-biljett-med-bioklubbspoäng-problemet kvar att lösa.

.

.

.

3. Bad Moms på C More!

Ja precis SÅ är det. Bad Moms finns att se för alla med C More och har du inte skaffat den streamingtjänsten än så är det ett ypperligt tillfälle att göra det nu. Så får du skratta. Också. Länk till gratismånad här, länk till min recension av Bad Moms här.

.

.

.

2. Slut med 3D på IMAX!? Är det för bra för att vara sant?

Det är en större efterfrågan på 2D-filmer än 3D i USA och vad händer? IMAX fasar ut 3D! Jag kan knappt tro mina ögon. Hur UNDERBART vore det inte om vi slapp 3D på ALLA biografer? Finns det NÅGON därute som på riktigt skulle sakna 3D:n? Läs mer om denna fantastiska nyhet här eller här.

.

.

.

1. Cobie Smulders

Jag tycker inte att Netflix-serien Friends from College var bättre än 3/5 MEN jag älskar Cobie Smulders! Hon är fantastisk och förtjänar definitivt att lyftas upp på tronen den här veckan! Satan vilken komisk tajming hon har! Mer Cobie åt världen!

2 svar på ”Fredagsfemman #288”

  1. 3: Omtitten satt som gjuten 😀
    2: Som sagt, låter för bra för att vara sant att bli av med all 3D men det är ju ett första steg. Samtidigt, när 3D funkar _kan_ det ju bli jäkligt häftigt…
    1: Jag är lite för BIMYM-skadad för Cobie tror jag. Och då har jag ändå aldrig sett enn helt avsnitt…

    Trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.