Fredagsfemman #309 – Filmer att se fram emot under 2018

5 januari, 2018

5. Den blomstertid nu kommer

Till midsommar är det dags att gå man ur huse för att se svensk film ta ett nytt stort kliv ut mot den stora filmvärlden. Alltså den STORA filmvärlden. Vi kommer få se scener vi aldrig förut sett och det var mycket länge sedan jag såg såhär pepp på en film – oavsett produktionsland. En finurlig och ASSNYGG teasertrailer är släppt och du kan se den här.

.

.

.

4. The Meg

Jon Turtletaub regisserar Jason Statham i en HAJFILM!! Tjoflöjt va? Jag vill bara ta på mig den blå onepiecelatexdräkten och liksom Dr Alban sjunga Sing Hallelujah! Den 10:e augusti är det premiär i USA och man kan inte göra annat än att hålla tummen att den kommer till Sverige. På bio.

.

.

.

3. Mission: Impossible 6

Hahahaha, Tom Cruise teamar upp med Rebecca Ferguson igen och HOPPSAN nu gled jag ur stolen. Boka in 3:e augusti i almanackan!

.

.

.

.

2.Venom

Tom Hardy ikläder sig rollen som Venom och Michelle Williams, Woody Harrelson och Riz Ahmed är med i rollistan. Klart jag är pepp. Hur skulle jag INTE kunna vara det? 5 oktober smäller det!

.

.

.

.

1. Ocean´s 8

27 juni är det biopremiär för denna film med en skön samling kvinnor: Sandra Bullock, Anne Hathaway, Dakota Fanning, Olivia Munn, Sarah Poulson, Rihanna och Katie Holmes. Helena Bonham Carter och Cate Blanchett är också med. Och Matt Damon repriserar sin roll från Ocean´s Eleven, Twelve  och Thirteen. Jag tror det kan bli härligt det här.

{ 2 comments… read them below or add one }

Sofia januari 5, 2018 kl. 16:28

2: Kan bli riktigt coolt!
1: Men Gary Ross som regissör? Skulle ha känts tryggare med Soderbergh.

Trevlig helg!

Svara

filmitch januari 7, 2018 kl. 09:26

1 – 4 är jag pepp på speciellt Venom och Meg.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: