Grattis alla mammor och världens bästa Annette!

29 maj, 2011

Idag fyller en av mina favoritskådespelerskor Annette Bening 53 år. Det vill jag fira, voj voj vad jag vill fira det!

Tyvärr tror jag inte varken hon, tullen eller postverket skulle uppskatta att jag skickade en hemmagjord banantårta så jag ropar hurra i en konservburk och firar genom att några söndagar framöver skriva om Veckans Bening, filmer med kanon-Annette i rollistan.

Jag har redan recenserat The kids are all right, American beauty och Presidenten och Miss Wade och lite senare idag kommer den första filmen i Beningtemat. Det är EN RIKTIG HÖJDARE dessutom!

Grattis Anette, mamma till fyra och GRATTIS till alla andra fabulösa mammor såhär på Mors dag. Här är en liten sång till er.

{ 4 comments… read them below or add one }

Sofia maj 30, 2011 kl. 03:48

Grattis själv (i efterskott, men what the heck…)!

Svara

Fiffi maj 30, 2011 kl. 09:01

Sofia:
Tack så mycket 🙂

Svara

Movies - Noir augusti 13, 2011 kl. 21:59

Du har säkert sett den för länge sen (det har jag för mig att jag också gjort), men såg Valmont (1989) igår och tror nog det är din favorit Annette Benings bästa prestation. Iaf min favoritprestation 😉 Hon är ju väldigt bra i det mesta, men denna överträffar nog även hennes prestation i American Beauty (1999), som iofs är en bättre film.

Svara

fiffi augusti 14, 2011 kl. 00:45

Movies – Noir:
Bening är FAAAANTASTISK i Valmont, håller helt och hållet med dig där. Däremot tyckte jag inte filmen var nåt vidare när jag såg den, vilket i och för sig är massor med år sedan.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: