HANSEL & GRETEL: WITCH HUNTERS

29 maj, 2013

Det hade varit roligt att vara en vägglus på Will Ferrells matsalstapet vid Thanksgivingmiddagen 2012 eller kanske 2011.

Jag kan sätta en tjuga på att Jeremy Renner satt där och mumsade fullstuffad kalkon tillsammans med pappa Ferrell som pratade om en häxfilm han ville medfinansiera och orerade sig varm för filmens förträfflighet. Nån annan anledning till att Renner tackade ja till huvudrollen i denna filmiska skymf kan jag inte se. Han måste helt enkelt vara dödspolare med Will Ferrell.

Hansel & Gretel: Witch Hunters är så dålig att jag är förbannad på mig själv under hela filmen. Varför stänger jag inte bara av? Vad är det för fel på mig? Hur kan filmer som denna få göras? Var finns censuren när man som bäst behöver den? Var är smak-polisen?

Jeremy Renner är cool. Gemma Arterton är cool. Så långt kan jag sträcka mig. Jag skulle gärna se dom två i en actionfilm vilken-som-helst som inte enbart är fullsmockad av pepparkaksblinkningar, klafsiga och lökiga effekter samt troll som blev ratade vid provfilmningen till Trolljägaren.

Ge mig ett U.

U!

Ge mig ett S.

S!

Ge mig ett E.

E!

Ge mig ett L.

L!

Vad blir deeeeet?

U S E L!

film4fucksake och filmitch har också sett filmen. Vårat sammanlagda medelbetyg är allt annat än högt (för att vara diplomatisk).

{ 7 comments… read them below or add one }

Sofia maj 29, 2013 kl. 08:04

Haha, lite kul att du nämner Trolljägaren eftersom Wirkola tidigare gjort Död snö. Ohh, jag känner Van Helsing-vibbar från den här och ändå är jag inte säker på att jag kommer kunna stå emot.

Svara

Fiffi maj 29, 2013 kl. 20:45

Sofia:
Vad tror du om det här då, ännu mer Hans och Greta på ingång.
http://www.imdb.com/title/tt2415464/?ref_=sr_2

Svara

Sofia maj 30, 2013 kl. 05:24

Regissören ser på IMDb-fotot ut att vara 12, han blir säkert jätteledsen om jag inte ser Hans och Greta 2 också…

Svara

filmitch maj 29, 2013 kl. 18:32

Told you so 😉
Betänk då att jag satt i en biograf och såg elände.
Tack för länkning.

Svara

Fiffi maj 29, 2013 kl. 20:45

filmitch:
Jag lyssnar alldeles för sällan på dig.
Och vice versa.
😉

Svara

Brossan maj 31, 2013 kl. 23:47

Menvafan. Den var ju charmig och småkul!

Svara

Fiffi juni 1, 2013 kl. 08:44

Brossan:
Du blev bortbytt på BB.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: