Skräckfilmsveckan: HOLIDAYS

Har du någonsin undrat hur det är att bli mobbad under simhoppsträningen samtidigt som du är kär i din tränare? Har du funderat på hur det skulle kännas att vara gravid och veta att du ska föda en orm? Att inte kunna sova och vänta på påskharen? Att hitta ett kassettband som din pappa spelade in samma kväll han försvann?

Skräckantologier kan vara intressanta att beskåda, det är sällan en hel film är ypperlig men det är också sällan man ser en utan att hitta russin i kakan. Det blir ofta lite mer utflippat när det är korta episoder än när en ensam historia ska hålla för en hel film.

Sen är det ju förjäkla coolt att Kevin Smiths dotter heter Harley Quinn Smith!

Valentine´s Day – Regi: Kevin Kolsch & Dennis Widmyer

St Patrick´s Day – Regi: Gary Shore

Easter – Regi: Nicholas McCarthy

Mother´s Day – Regi: Sarah Adina Smith

Father´s Day – Regi: Anthony Scott Burns

Halloween – Regi: Kevin Smith

Christmas – Regi: Scott Stewart

New Year´s Eve – Regi: Adam Egypt Mortimer

Idag skriver Filmitch om zombiesar på tåg i Train to Busan och Sofia har tittat på köttätande monster i  Wyrmwood.

 

 

11 svar på ”Skräckfilmsveckan: HOLIDAYS”

 1. Detta var en film jag gillade. Ormstoryn var väl den som var märkligast och vi gillade samma episod bäst. Både Smiths dotter och Depps dotter spelar huvudrollerna i Yoga hosers som handlar om nazistkorvar !?!

   1. Detta är en film jag har varit lite intresserad av. Främst då dom kör med flera olika regissörer och en av dom är Kevin Smith. Trevligt att hans del verkar ha funkat bra då. Rekommenderar verkligen dom två märkliga filmerna Tusk och Yoga Hosers som han har gjort!

    1. Simon:
     Tusk var ju en….intressant film. Yoga hosers känns också som en måste-se-film även om jag kanske inte tror det är en 5/5-film 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.