Idag börjar Stockholms Filmfestival

Nu kommer årets stora och spännande uppgift för mig som bloggare. Nu ska jag försöka få in så många och så intressanta filmer som möjligt i mitt festivalschema och samtidigt försöka få upp så många recensioner som möjligt av dessa filmer på bloggen. Samtidigt kommer mina vanliga prylar finnas kvar, Fredagsfemman och en Fredagen den 13:e-film på fredagar och givetvis en Matt Damon-film på måndag.

Bloggen kommer alltså vara både lite som vanligt och lite annorlunda fram till den 17:e. Den kommer att få sitt egen liv helt enkelt, recensioner kan dyka upp när som helst på dygnet. Jag släpper således på handbromsen och låter fordonet rulla nedför backen. Det återstår att se om jag vill gasa, om jag lyckas motorbromsa eller om jag kommer krascha i en bergvägg gjord av målad frigolit på väg ner.

Hur det än blir så ska det bli kul. Hoppas du hänger med mig och mina bloggteamskollegor på resan. Länkar till dom andra bloggarna finns här samt i min länklista i högerspalten.

David Sundgren

Except Fear

Filmbloggen 9%

iaburman

Jojjenito

Ninelin

Onyanserat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.