Jag såg Kevin Costner på stan

Såg den här affischen vid Medborgarplatsen nyss.

Är det nån som vet hur karln låter och varför han valt just Filadelfiakyrkan som konsertlokal?

 

 

 

(Klicka på bilden för större format)

6 svar på ”Jag såg Kevin Costner på stan”

 1. Han spelade väl i Stockholm för bara något år sen senast? Vet att jag kollade upp några låtar på Spotify då, men föll inte direkt för någon. Lite för mycket countrypop för mig.

  1. Pladd:
   Gjorde han? Hade jag ingen aning om. Blev uppriktigt förvånad. Hmmmm…jag kanske ska besöka Filadelfiakyrkan 😉

  1. Pladd:
   Och De omutbara! 😉
   Skulle precis boka biljetter men backade en halvmeter när jag såg priset. 695:-/st!

 2. Vaaaaaaaaaa?? Ska Kevin Costner till Sverige igen?! Det har jag ju för helvete missat helt och hållet! Gaaaaaaaaaah!!!!!!!!

  Jag såg honom senast han var här, förra året i Göteborg. Jag skakade till och med hans hand, det du! Jag diggar hans country band, lyssnar ofta på musiken när jag sitter vid datorn, otroligt soft och skön.

  Här kan du läsa och se bilder från föreställningen: http://aficionadon.blogg.se/2010/february/kevin-costner-modern-west.html

  1. Aficionadon:
   Där ser man! Ett riktigt fan! 😀
   Coolt att du hälsat på honom. Kevin Costner är verkligen en av dom stora Filmstjärnorna, i alla fall enligt mitt sätt att se på saken. Han kanske inte alltid väljer rätt filmer men han har verklig star quality. OCH han har musikalisk begåvning, vilket jag har förstått dels efter din reaktion och dels efter att ha lyssnat in mig en del på honom idag. Skön musik, helt klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.