JERSEY BOYS

Broadwaymusikalen Jersey Boys har blivit film och Clint Eastwood regisserar. 60-tals musik, fyra uppklädda dollfejsade grabbar som sjunger stämsång och charmar damer. Han som är leadsinger, själva ”stjärnan” i gruppen, har en sån pipig jävla röst att det rinner nån ljus vätska från öronen på mig, det är som om nåt väsentligt spruckit därinne.

I september har Jersey Boys premiär på Chinateatern i Stockholm med David Lindgren, Peter Johansson, Bruno Mitsogiannis och Robert Rydberg som dom skönsjungande pojkarna. Jag tror att denna musikal gör sig mycket bättre på scen än på film, jag känner mig rätt säker på det, för att se filmen var ingen lek.

Att hålla sig vaken under dessa 134 minuter krävde i detta fallet sin filmnördiga kvinna. Det är inte hundra procent uruselt men banne mig nästintill.

 

2 svar på ”JERSEY BOYS”

  1. Grei film, men den jævla vokalisten da med sin jævla stemme! Fikk lyst til å hoppe igjennom TV-skjermen og kvele den lille eklingen! Slutt å syng, ekle lille mann!

    1. Captain Charisma:
      Haha, du HAR ätit taggtråd!! 😉 Fast denna gång håller jag med dig. Jag ropar samma sak som du: Slutt å syng, ekle lille mann!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.