LIFE OF CRIME

20 mars, 2015

Jennifer Aniston mol allena kan fortfarande sälja in en film.

Japp. Så är det. Jag bläddrade förbi en film jag inte kände till på Itunes till sen såg jag Jennifer Anistons ansikte och en gul telefonlur, hey ho, två sekunder senare hade jag hyrt filmen.

Sen såg jag filmen och hey ho två sekunder senare var den borta. Hårddisken mellan öronen var raderad.

Jag minns att det var härligt att se Tim Robbins igen och en film som utspelar sig 1978 är aldrig fel. Många kul kläder och glada färger överallt. Historien var aldrig speciellt engagerande, jag kan tänka mig att manuset i sin linda kändes betydligt mer intressant för dom avlönade skådespelarna än den filmiska slutprodukten blev.

Nåja. Jag har sett sämre filmer. Och väldigt VÄLDIGT många bättre.

{ 2 comments… read them below or add one }

Jojjenito mars 20, 2015 kl. 20:35

”Jag har sätt sämre filmer.”

I’m blind.

😉

Svara

Fiffi mars 21, 2015 kl. 09:48

Jojjenito:
Jaaajaaaaa 😉 Det är ändrat nu.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: