Nyhet på bloggen: Filmer från A-Ö

Nu finns en ny funktion på bloggen som heter Filmer från A-Ö. Du hittar den allra längst upp på sidan, ovanför headern.

Där har jag samlat alla recensioner jag skrivit i bokstavsordning och dom allra flesta filmer går att hitta både med originaltitel och den (eventuella) svenska översättningen. Även produktionsåret kommer så småningom att stå efter varje film.

Förhoppningsvis kan denna lista vara till både nytta och glädje om du letar efter någon speciell film eller om du bara vill ha ett hum om vad jag skrivit om.

Hittar du något som är fel så är det inte Tryckfels-Nisse som varit framme, det är jag. Allt är inlagd manuellt och det kan mycket väl vara så att jag missat bokstavsordningen nånstans. Hittar du ett fel och känner du att du retar dig på det, skriv gärna en kommentar så rättar jag till det.

8 svar på ”Nyhet på bloggen: Filmer från A-Ö”

 1. Imponerande arbete! Jag har samma ”funktion” på min blogg, så jag vet hur hur tråkigt det är att sitta och länka. Jag har dock inte behövt göra alla i ett svep och dessutom har du skrivit om många fler filmer än jag.

 2. Lysande!
  Jag håller ju på med samma grej för varje film jag lägger upp. Det blir att tänka till lite när man ska lägga in dem i rätt bokstavsordning….;-)

 3. Hmmm… visst kör du också med wordpress? Undrar just om jag kan göra något liknande. Skulle nog vara bra, särskilt som jag aldrig använder filmens titel som rubrik på inlägget…

  1. Jessica:
   Japp, WordPress och WordPress har ingen plugin i vilken det går att göra detta automatiskt. Men självklart kan du göra något liknande, det är inte svårt alls bara lite tidskrävande.

  1. Sofia:
   Nej det fanns ingen annan lösning, inte som jag kunde hitta i alla fall. Och lösningen är ju egentligen ganska enkel om än tidsödande. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.