PARANOIA

4 maj, 2015

I jämlikhetens namn, det är rätt skönt att se även manliga skådespelare som får roller på grund av sina fysiska förehavanden och/eller rätt efternamn. Liam Hemsworth cashar in full pott här.

Han ser ut som en Formulär 1A-Ellos-tråktyp-modell och han har en bror som spelar seriehjälte, alltså kan han försörja sig som skådespelare over there. Kanske hjälpte det till en smula att han var ihop med Miley Cyrus och att det tog slut lagom när hon kapade håret, gungade naken på en rivningskula och blev tuffis, I don´t know. Jag förstår inte nånting när det gäller Liam Hemsworth, han är ett sånt satans neutrum!

Paranoia är en film som på pappret har allt, ja allt utom en begåvad ung man i huvudrollen, men annars faktiskt allt. Den känns som en lyxig och tät thriller i elektronikmiljö. Det är konspirationer och massor med pengar i potten och män med makt som utnyttjar alla. Filmen håller sig flytande med Harrison Ford och Gary Oldman som pontoner men det är med nöd och näppe, det är knappt man ser dessa högdjurs grå näshår över vattenlinjen.

Filmen bjussar på härliga vyer över New York och den känns som sagt rätt påkostad över lag men högre betyg än en svag tvåa kan jag verkligen inte ge. Nån måtta på givmildheten får det vara.

{ 3 comments… read them below or add one }

Sofia maj 4, 2015 kl. 10:17

Oh, du dunkar in Miz Tyras ultimata förolämpning “you look like a catalogue model”…

Svara

Fiffi maj 4, 2015 kl. 11:26

Sofia:
Tittar du på Top Model? 🙂

Svara

Sofia maj 7, 2015 kl. 18:58

Hoho, ANTM har ju tom en egen etikett på bloggen 🙂 Men egentligen tittade, past tense. Hängde trots allt i de första nio eller tio säsongerna i alla fall…

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: