Prowl

9 juni, 2011

Amber (Courtney Hope) är en ung vuxen (17-18-nånting) som känner att hon fastnat i byhålan Famfield. Hon längtar efter en egen lägenhet i den stora staden och när hon får tag på en är lyckan gjord. Hon får med sig sina fem bästa vänner men på vägen till Chicago, mitt in the middle of nowhere lägger bilen av och dom får skjuts av en snäll lastbilschaufför. Om han är en skummis? Jag skulle inte satsa en tia ens på ”nej”.

Första halvtimmen är lite….konstig. Seg men inte nödvändigtvis på ett negativt sätt utan mer underlig. Jag får känslan av att jag inte vet vad som komma skall, vilket alltid är en bra känsla i skräckfilmssammanhang. Ungdomarna sitter instängda i lastbilens lastutrymme och det är inte utan att lite skön klaustro infinner sig.

Skumma hillbillies är en tacksam människotyp att kasta in i läskiga filmer, det spelar ingen roll om dom spelar banjo eller åker runt i en klantig bil i blåkläder och dödar folk. Men här är det inte byfånen som är mördaren, här är det en typ av….vampyrer.

Filmen bjuder på en twist av minimodell men är för övrigt en ganska långtråkig historia. Den kommer liksom aldrig igång.

Filmitch har också sett filmen.

{ 4 comments… read them below or add one }

Steffo juni 9, 2011 kl. 13:53

Det som LÅTER mest intressant med denna annars är ju att det är just norsken Syversen (Rovdyr) som fått leka lite med amerikanska pengar…

Svara

Fiffi juni 9, 2011 kl. 13:54

Steffo:
Han kanske fick aningens för lite pengar? 🙂

Svara

filmitch juni 10, 2011 kl. 06:54

Tack för länken 🙂 Här tyckte vi precis lika. jag fann filmen riktigt spännande när de väl hamnade i lastbilen men när tvisten dök upp åhhh vad jag suckade djupt och himlade med ögonen.

Svara

Fiffi juni 10, 2011 kl. 07:01

Visst är det trist när det blir sådär. Det hade ju kunnat bli riktigt bra.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: