Början på det nya.

Nu ser bloggen inte ut som vanligt – igen.

Denna gång kommer bloggen att förvandlas och bli ”som vanligt”, fast fullt fungerande och utan att jag behöver knapra Pepcid. Tänk att det finns en dataproffssnällis som fixar och trixar och jag behöver bara titta på film och skriva, det är alldeles förträffligt tycker jag.

Nu är det byebye Blogger och hejhej WordPress och alla barnsjukdomarna ska besegras en gång för alla (vilket kanske tar en stund men allt är både på G och under kontroll).

Det jag skulle behöva veta är om RSS:en funkar som den ska nu?

30 svar på ”Början på det nya.”

 1. Ska bli spännande.
  Vad RSS är för något har jag inte riktigt räknat ut än så det kan jag inte upplysa dig om. Däremot skerv jag en kommentar till Prowl som verkar ha fallit bort – det kan vara bra att veta så det inte blir ngt krångel. Jag vill också ha en dataproffssnällis kan man handa en sådan på Biltema eller IKEA?

  1. Din kommentar verkar ha hamnat på blogspotten men jag har fört över den nu 🙂

   Dataproffssnällisisar verkar finnas där man minst anar det 🙂

 2. Trevligt att det funkade till slut. Titta, nu kan man ju se vilket inlägg som kommentarerna är kopplade till, bara en sån sak. Nä, jag måste nog byta jag också.

  Japp, nu funkar feeden. 🙂

  PS. Förresten, är det verkligen meningen att Sly ska se så där smal ut. 😉

  1. Haha, ja, nu är alla länkar både bakåt och framåt och hela faderullan rätt.

   PS. Ja, det är nog det. Det är nya tider nu 😉 DS.

 3. RSS:en funkar såtillvida att jag kan prenumerera på den via Google Reader. Däremot får jag inre in flödet i Flipboard-appen i min iPad, vilket fungerade med din gamla blogg :-(. Kanske något som ditt datasnille kan lösa? *hoppas, älskar min Flipboard*

   1. Gör det. Jag är faktiskt sugen på att testa lite anorlunda design. Du/ni har gjort ett bra jobb med att konvertera din blogg till en ny plattform.

    Enda jag saknar är att Headern inte är squeezad. Hahaha

    1. Joel:
     Saknar också den lite mer uuuuutdragna Sly 😉

     Kul att du tycker bloggflytten blev bra. Jag tycker också det. Typsnittet är Arial. 🙂

 4. Det verkar som listan under ”Läsvärt om film” inte riktigt uppdateras ordentligt. Jag syftar på inläggslänken under själva bloggnamnet. T ex Glory Box och Filmitch har postat fler inlägg efter de som finns listade.

  Vill inte vara kinkig utan bara få din blogg att se så bra ut som möjligt. Ganska säkert har du redan noterat detta och jobbar för fullt med det. 🙂

  1. Jojjenito:
   Precis så är det 😉
   Vissa saker var Blogger bättre på än WP och detta är en av grejerna som inte följde med som det skulle vid konverteringen. Men en lösning är på G och finns det ingen lösning kommer endast bloggarnas namn att listas. Klart det ska se fint ut 🙂

 5. Själv gillar jag Stallone i normal storlek. Tyckte inte riktigt han såg bekväm ut innan. 😉

  Som läsare hyllar jag wp-flytten storligen! Både ser och känns hur bra som helst att kunna surfa runt utan massa jobba bloggerpåhitt som stoppar en.

  1. Pladd:
   Jag som tyckte han såg riktigt ball ut som utdragen. Men jag har (nästan) vant mig vid en normal man i headern nu 😉

   Kul att du gillar bloggen som den är nu. 🙂 Personligen tycker jag den känns lite enklare, lite mer funktionell nu och sen funkar ju både sökfunktionen och kommentarerna betydligt bättre här än på Blogger.

   1. Att kommentera på en blogger blog är f*n det värsta som finns… synd att Disqus är så jäkla buggigt och segt annars är det en briljant kommentars funktion.

    1. Joel:
     Tyvärr hjälper inte briljans om det är segt men jag tycker kommentarsfunktionen på wp är toppen som den är 🙂

 6. Ja den nuvarande funktionen är bra men jag saknar funktionen hos wordpress.com och Disqus där man kan hålla koll på kommentarer man skriver på andras bloggar.

  Notify mail är ett substitut som funkar någorlunda.

  1. Joel:
   Att inte ha nån koll-på-kommentars-funktion fungerar ju som minnesträning. Det gäller att hålla reda på vad – och var – man skrev nåt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.