NU ÄR DET DAGS ATT RÖSTA FRAM ÅRETS FILMBLOGG!

Tycker du om att läsa om film? Har du en favoritfilmblogg du gärna läser? Har du någon du skulle vilja plussa lite extra?

Nu startar nomineringen till Årets Filmblogg 2015! Om du tycker att min blogg har något i det racet att göra så får du kärna klicka här och nominera mig. Tycker du att någon annan blogg är bättre, lägg din röst på den. Det viktiga är ATT du röstar så att det till slut blir Sveriges sex BÄSTA filmbloggar som går till final.

Röstningen pågår till och med 1:a november men vänta inte tills dess, gört på direkten vettja! OCH, såklart, jag skulle bli den gladaste fiffiluran i hela världen om jag blev en av dom där sex utvalda. Så är det ju. Min blogg är min bebis och i texterna ligger hela min själ, hjärta och fritid. Jag är dock inte ensam om det i filmbloggsvärlden så jag kan inte göra annat än att hålla tummen och hoppas. Sådär som man gör mest hela tiden alltså. ♥ ♥ ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.