RSS & Bloglovin

Eftersom jag fortfarande använder blogspot som bloggverktyg har jag svårigheter att få RSS-feedern att få ihop det med nya adressen. Detsamma gäller Bloglovin som sedan flytten inte läser in nya inlägg.

Jag håller på att fixa och trixa med detta men du som följer bloggen via RSS kan göra det via den gamla adressen fiffisfilmtajm.blogspot.com så länge (det ska tydligen inte vara några problem men hör gärna av dig om det inte funkar) och vad gäller Bloglovin så hoppas jag på ditt tålamod och på snabbt svar från deras kundtjänst.

4 svar på ”RSS & Bloglovin”

  1. Jag knappar in manuellt så länge. Tror feedburner kan vara ett alternativ för dig också. Det skapar ju en artificiell feed om jag förstått programmet rätt.

  2. Jag har bloglovin och efter flytten så har den läst in dem nya inläggen ändå. Så för mig funkar det 😀

  3. Joel:
    Feedburner funkar inte alls med min .se-adress. Den verkar inte varken hitta sidan eller förstå att det är en blogg med inlägg. Det kommer bara upp stora röda bokstäver och felmeddelanden på dataprogrammeringsengelska.

  4. Anonym:
    Vad skönt att höra att det funkar för dig, för mig gör det inte det. Det är VM i felmeddelanden på alla ställen jag är inne på nu 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.