RSS & Bloglovin

15 maj, 2011

Eftersom jag fortfarande använder blogspot som bloggverktyg har jag svårigheter att få RSS-feedern att få ihop det med nya adressen. Detsamma gäller Bloglovin som sedan flytten inte läser in nya inlägg.

Jag håller på att fixa och trixa med detta men du som följer bloggen via RSS kan göra det via den gamla adressen fiffisfilmtajm.blogspot.com så länge (det ska tydligen inte vara några problem men hör gärna av dig om det inte funkar) och vad gäller Bloglovin så hoppas jag på ditt tålamod och på snabbt svar från deras kundtjänst.

{ 4 comments… read them below or add one }

Joel Burman maj 15, 2011 kl. 23:45

Jag knappar in manuellt så länge. Tror feedburner kan vara ett alternativ för dig också. Det skapar ju en artificiell feed om jag förstått programmet rätt.

Svara

Anonymous maj 16, 2011 kl. 05:19

Jag har bloglovin och efter flytten så har den läst in dem nya inläggen ändå. Så för mig funkar det 😀

Svara

Fiffi maj 16, 2011 kl. 06:28

Joel:
Feedburner funkar inte alls med min .se-adress. Den verkar inte varken hitta sidan eller förstå att det är en blogg med inlägg. Det kommer bara upp stora röda bokstäver och felmeddelanden på dataprogrammeringsengelska.

Svara

Fiffi maj 16, 2011 kl. 06:29

Anonym:
Vad skönt att höra att det funkar för dig, för mig gör det inte det. Det är VM i felmeddelanden på alla ställen jag är inne på nu 😉

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: