SEAN BANAN INUTI SEANFRIKA

MEN SNÄLLA GODE GUD, VAD ÄÄÄR DET HÄR?!?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här finns filmen om du mot förmodan längtar efter att hyra den men om jag får bestämma – gör det inte. Få filmer är så usla att jag inte ens skriftligen kan såga den. Jag tror det är premiär för detta här och nu faktiskt. På riktigt, det finns INGENTING att vinna på att ge den här filmen medialt utrymme av någon sort. Hur många komiska poäng jag än skulle kunna samla genom att skriva nåt nedvärderande, flamsigt och ordbajsande skojfriskt så är det inte värt det. Jag orkar inte. Jag vill inte. Jag ska inte.

Någon på Svensk Filmindustri trodde alltså på den här filmen. Jag undrar vem och jag skulle vilja höra svaret på frågan varför.

14 svar på ”SEAN BANAN INUTI SEANFRIKA”

 1. Nog för att filmer inte kan lyckas enligt förväntningar som sätts upp innan. Men i det här fallet är det så irriterande. En sån här idé är ju dödfödd. Att SFI ens gick in med stöd och trodde att folk skulle vallfärda till biograferna är provocerande.

  1. dan:
   Håller med helt och fullt. Provocerande är helt rätt ord, det var nåt jag kände till och från genom hela filmen – i kombination med huvudvärk, aggression och total oförståelse.

 2. Jag har inte sett den här, men jag kan gissa hur dålig den är. Måste vara ett nytt lågmärke när det gäller svensk film.

  1. Micke:
   Helt klart är det det. Den här är hästlängder sämre än till exempel Göta Kanal 3 och det trodde jag inte var möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.