SNACKA OM FILM #106 – ”Smash!”

Jag befinner mig i Malmö för att beskåda/bevittna/besöka/närvara vid Malmö Filmdagar och Steffo är hemma hos sig i Norrköping. Steffo har helt vanlig röst den här veckan, det har inte jag. Min försvann ihop med att semestern kom men ja, sånt är livet.

I veckans avsnitt listar vi dom otäckaste barnen på film, jag har varit på bio och sett Sverrirs superkropp i filmen Borg och Steffo har sett Michael Pena sexa loss, dessutom hamnar vi på en svartvit film i Fånar som spånar som leder oss direkt in i en favoritgenre för oss båda. Lägg därtill lite extrasnack om några av höstens bioaktuella filmer som jag precis sett, plus kanske lite annat smått och (skånskt) gott. Vem vet?

Hemsida: sofpodden.se
Mejla oss: film@sofpodden.se
Instagram: sofpodden.se
Twitter: sofpodden
Facebook: www.facebook.com/sofpodden
Libsyn: snackaomfilm.libsyn.com/
Acast: acast.com/snackaomfilm
Podcaster/Podkicker: Sök på Snacka om film
Spotify: sofpodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.