SNACKA OM FILM #17 – ”Päron och våg”


Vad kan vara bättre på årets sista dag än att summera året som gått? Nej precis, det är en toppengrej att göra och det är precis vad Steffo och jag gjort i detta avsnitt av Snacka om film.

Vi summerar filmåret 2015, packar sen in det i en liten kartong, magasinerar och tittar framåt. Det är väl så man gör när något nytt är i antågande, wrappar ihop det gamla, tackar för det som varit, höjer blicken mot horisonten och fantiserar om vad nästa år gömmer för hemligheter?

I detta avsnitt grottar vi alltså ner oss i årets bästa och sämsta inom en hel drös kategorier, det blir en listbonanza helt enkelt. OCH, icke att förglömma, vi lyckades hinna prata om The Force Awakens också nu när vi båda har sett den och tankarna om filmen stabiliserats.

Vi avslutar därmed poddåret 2015 och vi gör det med det längsta avsnittet av dom alla. Så fick det bli. Vi kunde helt enkelt inte sluta. Men nästa vecka är vi tillbaka med ett helt normalt avsnitt, med lista, uppdrag och ”vanligt” prat om film. Men idag är årets sista dag och vi kastar oss ut på närminnets memory lane och önskar såklart dig som lyssnar ett riktigt Gott Nytt År!

Hemsida: sofpodden.se
Mejla oss: film@sofpodden.se
Instagram: sofpodden.se
Twitter: sofpodden
Facebook: www.facebook.com/sofpodden
Libsyn: snackaomfilm.libsyn.com/
Acast: acast.com/snackaomfilm
Podcaster/Podkicker: Sök på Snacka om film
Spotify: sofpodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.