SNACKA OM FILM #19 – ”Jag saknar det varje dag!”

Tjolahopp, nu är det torsdag igen och ett nytt avsnitt av Snacka om film är ute och lajjar i poddjungeln.

Finns det några grejer som ofta fanns med i filmer förr men som inte gör det längre? Alltså förr, för väldigt länge sen, typ femtio år sen eller mer. Och finns det några såna grejer man saknar? I veckans avsnitt listar jag och Steffo tre såna grejer var. Det var klurigt, men kul.

Ungefär lika klurigt kändes det när jag gav Steffo uppdraget förra veckan (med baktanken att han möjligtvis skulle förstå liiiite av den Håkan Hellström-magi som jag tycker är så självklar). Han skulle se Känn ingen sorg samt hitta en Håkan-favvo att lägga upp på poddens spotifylista och NU är det dags att bita ner naglarna för att få höra hur det gick med den saken. Jag är fanimej nervös.

Vad händer mer i avsnittet? Jag har sett en riktig mysfilm som heter People places things, Steffo har kollat in en skön gubbfilmstrilogi, vi har sett Quentin Tarantinos nya film The Hateful Eight och vi pratar om några nyårslöften vi ska försöka hålla (och ja, vi tar bara upp dom som handlar om film) samt tipsar om en fantaaaaastisk TV-serie. Dessutom, ja, jag har fått ett mejl till. Hoppas du vill lyssna på oss!

Hemsida: sofpodden.se
Mejla oss: film@sofpodden.se
Instagram: sofpodden.se
Twitter: sofpodden
Facebook: www.facebook.com/sofpodden
Libsyn: snackaomfilm.libsyn.com/
Acast: acast.com/snackaomfilm
Podcaster/Podkicker: Sök på Snacka om film
Spotify: sofpodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.