SNACKA OM FILM #26 – ”Fy fan vad jag hatar den där jävla galan!”

Vi har – precis som resten av den filmintresserade och galafascinerade världen – varit på Oscarsgala! I dagens avsnitt kommer vi därför självklart, solklart och utan att passera gå prata en hel del om galans vinnare, förlorare och allt där emellan. Vi har dessutom en mycket trevlig gäst dagen till ära. Cecilia som har den finfina filmbloggen The Nerd Bird, frilansar som journalist och skriver filmrecensioner för TT gjorde oss sällskap och det var HIMLA kul! Hon kärleksbombade dessutom Creed i nationell press och det ska hon såklart ha cred för!

Hela avsnittet går dock inte i oscarsgalans fortspår (du som avskyr detta spektakel behöver således inte rata hela tjofaderittan), vi listar även remakes som är bättre än originalet, pratar om den bioaktuella filmen Brooklyn och sen ger Cecilia oss Veckans spännande uppdrag! Och det blir tips! Bra tips!

Hemsida: sofpodden.se
Mejla oss: film@sofpodden.se
Instagram: sofpodden.se
Twitter: sofpodden
Facebook: www.facebook.com/sofpodden
Libsyn: snackaomfilm.libsyn.com/
Acast: acast.com/snackaomfilm
Podcaster/Podkicker: Sök på Snacka om film
Spotify: sofpodden

 

2 svar på ”SNACKA OM FILM #26 – ”Fy fan vad jag hatar den där jävla galan!””

 1. Tack för att jag fick vara med i podden! Ni gör ett makalöst jobb och är väldigt snälla mot era gäster 🙂 Har nu lyssnat på avsnittet och försökt att inte skämmas för mycket. Var det nån som fattade ett dugg av min beskrivning av film nr 1 på veckans lista tro? Ha ha, herregud vilken ofokuserad utläggning… Hur som helst var det superkul att va med. Lyllos er som gör detta varje vecka, samtidigt som jag inte fattar hur ni fixar att vara så stringenta every damn week. Ser väldigt mycket fram emot hur ni tacklar mitt uppdrag. Det har ju kommit ännu mer kritik, bl.a. MOT Chris Rock som anklagas för ett rasistiskt skämt (de asiatiska barnen). Så ni kanske får se till att utöka uppdraget till att omfatta den asiatiska delen av befolkningen också. Då blir säkert en del av våra bloggvänner glada… Tills dess, may the force be with you. <3

  1. Cecilia:
   Tack så jättemycket för din kommentar!! Jättekul att höra att du tyckte om att vara gäst! Avsnittet blev jättebra tycker jag och du var hur lugn och säker som helst ju!

   Jag tror det var rätt tydligt vad du gillade med din förstaplacering. Det var – precis som i filmen – kanske mer känslan du ville åt 😉

   Jag missade hela ”skämtet” som Chris Rock drog om och med dom asiatiska barnen (tror det var bloggskrivande/poddande/kaffepaus just då) men har blivit uppdaterad på detta nu och det är definitivt nåt att ta upp i bloggen framöver på ett eller annat sätt. Känns helt sjukt att reaktionerna efteråt blivit så lama.

   Vi är igång med funderingarna kring Uppdraget. Det kommer bli intressanta filmer av det hela 🙂 Trevlig helg och återigen TACK för att du ville vara med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.