SNACKA OM FILM #30 – ”Ååå Clark! Ååå Clark! Ååå Clark!”

Trettio avsnitt! Trettio veckor! Poddäventyret fortsätter i en svindlande fart och nu är vi alltså framme vid det det svåra trettionde avsnittet. Fast det var inte så svårt, det var lätt faktiskt. Och det blev långt, vi hade ju så mycket att prata om den här veckan.

Vi avverkar en lista med tips på filmer med städer i titeln, jag har sett en fantastiskt bra svensk dokumentär, Steffo har huggit tag i ett vampyrdrama och så vi har varit på bio och sett Batman V Superman – såklart! Gjorde det nån nytta att vara totalt opepp på den?

Steffo redovisar sitt Uppdrag, där han ska klura ut vilken film han tycker är han och vilken film han tycker är jag. När jag valde filmer blev Steffo Still Life och jag blev Forrest Gump. Kommer det bli  några överlapp här också kanske? Nääeee, det är väl ändå inte möjligt va? Som grädde på moset hamnar vi i en riktigt djup diskussion om något som rör oss alla vare sig vi vill eller inte. Det handlar om döööden.

Dessutom, dagen till ära har vi en rolig TÄVLING med en generös vinst sponsrad av Scifishop.se!

Seså. In å lyssna, hopp in å tävla! Och *whhuuuuuuuh* nu blåser jag ut alla trettio ljusen på tårtan på en gång och sjunger jamåSoFpoddenleva. Hurra. Hurra. Hurra. Hurra.

Hemsida: sofpodden.se
Mejla oss: film@sofpodden.se
Instagram: sofpodden.se
Twitter: sofpodden
Facebook: www.facebook.com/sofpodden
Libsyn: snackaomfilm.libsyn.com/
Acast: acast.com/snackaomfilm
Podcaster/Podkicker: Sök på Snacka om film
Spotify: sofpodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.