SNACKA OM FILM #31 – ”Musikalernas Terminator 2”

Det är torsdag, Det är poddisdags. Men hallå, det är inte vilken torsdag och inte vilken podd som helst! Välkommen att lyssna på The Clash of TRE Svenska Dialekter!

Den här veckan har vi nämligen bjudit in en GÄST! Johan som har filmbloggen Filmitch är en värmländsk man med många strängar på sin filmlyra och en solklar drömgäst för en podcast som Snacka om film.

Då Johan inte bara är förtjust i Jason Statham, B (och C) filmer och djurskräckisar utan även i sång-och-dans-filmer passade vi såklart på att prata en hel del om musikaler med honom. Han fick dessutom den strålande (*host*) idén att vi tillsammans skulle recensera Trollkarlen från Oz eftersom han i ett tidigare avsnitt satte i halsen när jag yppade att jag inte sett den.

Vi recenserar således denna klassiker från 1939 men vi listar även döda skådespelare som vi tycker förtjänar att aldrig glömmas bort, vinnaren i tävlingen från förra veckan presenteras och jag redovisar Uppdraget – The Fiffi Formation – aka vilka fem superhjältar jag skulle vilja ha i min egen variant av Avengers/Justice League. Vi får även ett mycket spännande uppdrag av Johan som vi ska klura ut tillsammans till nästa vecka, ett uppdrag som innefattar både James Bond och Ingvar Kamprad!

Som grädde på moset bjussar vi på varsitt tips på musikaler som man av en eller annan anledning inte ska missa. Eller bör undvika. Kanske.

Det blev ett uppsluppet och långt snack om den här gången. Hoppas du gillar avsnittet och TUSEN TACK Johan för att du ville vara med!

Hemsida: sofpodden.se
Mejla oss: film@sofpodden.se
Instagram: sofpodden.se
Twitter: sofpodden
Facebook: www.facebook.com/sofpodden
Libsyn: snackaomfilm.libsyn.com/
Acast: acast.com/snackaomfilm
Podcaster/Podkicker: Sök på Snacka om film
Spotify: sofpodden

2 svar på ”SNACKA OM FILM #31 – ”Musikalernas Terminator 2””

 1. Ha ha ha ja tack själva – fantastik roligt att få vara med, hoppas bara jag inte skrämde bort era lyssnare 😉
  Ser mycket fram emot vad ni kommit fram till i nästa veckas uppdrag.

  1. filmitch:
   Tror snarare att du lockat nya lyssnare än skrämt bort någon. Du var GRYM!!!

   Haha, jag hoppas vi får godkänt av dig. Jag kan dock lova att det blir en film som i alla fall jag och Steffo DEFINITIVT skulle vilja se 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.