SNACKA OM FILM #42 – ”Är det meningen med livet?”

42? Är det meningen med livet? Är avsnitt 42 av Snacka om film meningen med livet? Eller är det meningen med livet att se Nicole Kidman-filmer ? Ja, kanske. Steffo och jag gör i alla fall vårat bästa när vi listar hennes bästa filmer efter önskemål från en lyssnare som inte förstår Kidmans storhet.

Sen har jag sett tre tjejer hamna i skiten på en hajk mitt ute i naturen (utan mobiltäckning förstås), Steffo har återtittat en gammal goding (?) med Al Pacino och tillsammans har vi sett Adam Sandlers nyaste Netflix-alster, The Do-over. Filmrouletten knackar på och sen önskar jag att alla hade kunnat se Steffos ansiktsuttryck när jag redovisar mitt uppdrag: att välja ut fem ”svåra” filmer som Steffo aldrig skulle se av egen fri vilja. Det går att tolka ordet ”svår” på många olika sätt (och det är lite kul att jäklas). He he.

Jag hoppas vi kan och får hålla sig sällskap en stund såhär i midsommartid.

Hemsida: sofpodden.se
Mejla oss: film@sofpodden.se
Instagram: sofpodden.se
Twitter: sofpodden
Facebook: www.facebook.com/sofpodden
Libsyn: snackaomfilm.libsyn.com/
Acast: acast.com/snackaomfilm
Podcaster/Podkicker: Sök på Snacka om film
Spotify: sofpodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.