SNACKA OM FILM #75 – ”Casey kokar kaffet”

Idag får jag ta på mig rugguggla-outfitten och vara surtant när Steffo och jag tittar på en av dom aktuella oscarsfilmerna och vi inte alls håller med varandra om betyget. Dessutom listar vi våra favoritfilmer med Jon Voight, jag har varit på bio och sett Moonlight, Steffo har sett Tom Hanks landa ett plan på Hudsonfloden och vi fick ett Uppdrag vi givetvis inte kunde ignorera. Uppdraget innebar att vi skulle se dokumentären Weiner, om den amerikanske politikern Anthony Weiner som fick en del fnurr och knas både i äktenskapet och arbetslivet efter att han skickat ”sexbilder” föreställande honom själv till andra kvinnor.

Dessutom kommer rouletten tillbaka och förhoppningsvis har jag klivit ur glasburken jag satt i förra veckan och bjussar på liiiite bättre ljud i min mick än då. Att få till något SÄMRE än förra veckan känns som en omöjlighet…

Trevlig lyssning!

Hemsida: sofpodden.se
Mejla oss: film@sofpodden.se
Instagram: sofpodden.se
Twitter: sofpodden
Facebook: www.facebook.com/sofpodden
Libsyn: snackaomfilm.libsyn.com/
Acast: acast.com/snackaomfilm
Podcaster/Podkicker: Sök på Snacka om film
Spotify: sofpodden

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.