SNACKA OM FILM #82 – ”Hur tänkte du nu?”

Hur listar man sina favorit-film-noir-filmen när man knappt sett några? Hur pratar man om en skådis man tycker om men som kanske inte gör sitt livs prestation i en film? Och får man såga en film enbart på grund av sina egna förväntningar? Är det verkligen filmens ”fel” då?

I det fullmatade åttioandra avsnittet pratar vi också om Ouija: Origin of Evil, The Chamber och The Great Wall (med MATT DAMOOON!!) och jag reser till Los Angeles och försöker få mitt Uppdrag godkänt den här veckan genom att intervjua Sylvester Stallone genom att ställa TRE frågor. No more no less.

Åsså en filmroulette på det. Å lite prat om 1982. Och lite hitan och ditan precis som vanligt.

Hemsida: sofpodden.se
Mejla oss: film@sofpodden.se
Instagram: sofpodden.se
Twitter: sofpodden
Facebook: www.facebook.com/sofpodden
Libsyn: snackaomfilm.libsyn.com/
Acast: acast.com/snackaomfilm
Podcaster/Podkicker: Sök på Snacka om film
Spotify: sofpodden

4 svar på ”SNACKA OM FILM #82 – ”Hur tänkte du nu?””

 1. Jag blev lite överraskad när du sa att Trump var en öppen Trump supporter och att han ska ha röstat på honom, känner mig ha hyfsat koll på Stallone ändå men det har jag i så fall missat. Jag gjorde en snabb googling men hittade inget där han sagt att han skulle rösta eller röstat på Trump, mer än att han sagt att han älskar snubben för runt ett år sedan, men då kommenterade han inte riktigt politikern Trump.

  Minns du när/var han ska ha uttryckt sitt stöd för Donald Trump som president?

   1. Av det du länkade är det nyårsfesten som får mig misstänka att du kan ha rätt. Undrar vad han och Arnold säger om det hela under deras lunch dom har tillsammans en gång i veckan, med tanke på fejden Trump och Arnold har.

    Kulor har han iaf, Sly. Han var ju så angelägen om att hamna på Hollywoods goda sida att han ändrade manager i hopp om att få mer dramatiska roller, men kommer det fram att han röstade på Trump kan han ju kyssa sina chanser på en framtida Oscar adjö, sorgligt nog.

    1. Pappan:
     Kanske har Arnold ett finger med i spelet att Sly tackade nej till erbjudandet? Alltså man vet ju så lite om allt som händer och med grundtanken att inte mycket av det man läser är sant så får man ta det mesta med en nypa salt. Men vore han INTE en sann Trumpanhängare skulle han antagligen inte firat nyår med skrället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.