SNACKA OM FILM #88 – ”Världens bästa filmår!”

SOM jag har väntat på det här avsnittet! Det har funnits en hemlig önskan inuti mig i säkerligen 50 veckor att någongång få göra ett temaavsnitt om det bästa filmår jag vet och vilket avsnitt kunde vara bättre att prata om 1988 i än just…..88?

I veckans avsnitt grottar vi alltså ner oss fullständigt i 1988 så nostalgifaktorn är supermaxad. Vi listar våran 10-i-topp från detta år och analyserar varsin utvald 88-film med LUPP. Steffo valde Working girl, jag valde Förrådd (på svenska), Betrayed i original. Vi presenterar även en MUSIKALISK TÄVLING avsnittet till ära! Gissa rätt på fem låtar som är karakteristiska för fem olika 88-filmer och ha chans att vinna VÄRLDENS BÄSTA (88)FILM på blu-ray! Sista dagen för att skicka in ditt tävlingsbidrag är måndagen den 15:e maj kl 18.00.

Om du var med 1988, sätt dig ner och upplev nostalgisk resa tillsammans med oss i öronen. Var du inte ens född då och har noll koll och/eller intresse för SÅ gamla filmer, dissa inte avsnittet ohört. För TÄNK OM du får en helt ny syn på detta filmår och kanske till och med hittar nån filmtitel nu vill leta upp och se? Man vet liksom aldrig var man hittar pärlorna.

Hemsida: sofpodden.se
Mejla oss: film@sofpodden.se
Instagram: sofpodden.se
Twitter: sofpodden
Facebook: www.facebook.com/sofpodden
Libsyn: snackaomfilm.libsyn.com/
Acast: acast.com/snackaomfilm
Podcaster/Podkicker: Sök på Snacka om film
Spotify: sofpodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.