SNACKA OM FILM #9 – ”Bjuda Bond på en gurkmacka?”

Ja….vad är han egentligen, James Bond? Är han en stilig gentleman eller dess totala motsats? I veckans avsnitt tar Steffo och jag varsitt djupt spadtag ner i Bondvärlden och använder oss av både listor, diskussion och tankeexperiment för att komma fram till svar på en hel del 007-relaterade frågor. Sen har vi givetvis sett den nyaste filmen, Spectre, och om den tänker och tycker vi mycket och yvigt.

Förra veckan fick jag i uppdrag att välja ut tre skådespelare som jag vill se som nya Bond samt förklara varför och det har jag gjort. Frågan är om jag får godkänt? Och kommer Steffo fixa sitt nya uppdrag, att likt en liten nål in i tinningen ta sig in i hjärnan på någon annan?

Steffo är pigg, glad, fräsch och på plats i ett lugnt och skönt Norrköping, själv sitter jag supersnorig i en knarrig läderfåtölj i ett hotellrum mitt i centrala Berlin – och jag lyckades missa Daniel Craig på röda mattan med en hårsmån! Således blev veckans podd både lite söt och salt, sur och glad och som grädde på moset alldeles förjävla titelvimsigt från min sida.

Podden kan lyssnas på där poddar finns men annars finns vi lite överallt. Följ oss gärna på det ställe som passar dig bäst.

Hemsida: sofpodden.se
Mejla oss: film@sofpodden.se
Instagram: sofpodden.se
Twitter: sofpodden
Facebook: www.facebook.com/sofpodden
Libsyn: snackaomfilm.libsyn.com/
Acast: acast.com/snackaomfilm
Podcaster/Podkicker: Sök på Snacka om film

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.