SNACKA OM FILM #5 – ”Based on a true story?”

Det är torsdag och podden Snacka om film är tillbaka! Hurra, eller hur?

Idag pratar jag och Steffo ganska mycket om det som vi bloggare beskriver som BOATS, alltså Based On A True Story-filmer. Jag har sett The Walk, Steffo har sett Papillon och vi diskuterar varför BOATS-filmer så sällan blir bättre än ”helt okej”. Sen hoppas jag att jag får godkänt i Uppdraget där jag ska tipsa Steffos sydafrikanske låtsaskompis Paul om tre filmer som symboliserar nordisk film och jag tänker ge Steffo ett uppdrag till nästa vecka som handlar om något som många tycker är jätteviktigt. Vi recenserar även gemensamt rymdrullen The Martian och bjussar på en topp-tre-lista som inte går av för hackor. Den är så nördig att jag blir alldeles fnissig.

Hoppas du vill lyssna på oss!

Podden kan lyssnas på där poddar finns men annars finns vi lite överallt. Följ oss gärna på det ställe som passar dig bäst.

Hemsida: sofpodden.se
Instagram: sofpodden.se
Twitter: sofpodden
Facebook: www.facebook.com/sofpodden
Libsyn: snackaomfilm.libsyn.com/
Acast: acast.com/snackaomfilm
Podcaster och Podkicker: Sök på Snacka om film

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.