TÄVLA MED MOVIEZINE & FIFFIS FILMTAJM

Idag lanserar MovieZine sin nya och våldsamt förbättrade filmsajt och det ska såklart uppmärksammas.

Jag lottar därför ut VOUCHERPAKET till FEM av mina läsare som klickar in sig på MovieZine, skapar sig en användare, gör sin egen favoritfilmlista av något slag och sen antingen mejlar mig länken till listan (fiffi@fiffisfilmtajm.se är adressen), skriver länken som en kommentar till detta inlägg eller delar listan på något av dom andra kreativa sätten som nu finns att tillgå på MovieZine. Pinga mig bara så jag har en sportslig chans att hitta den – och dig. Jag är nyfiken på alla sorters listor samt jag behöver ständigt nya filmtips.

Det går även bra att leta upp mig på MovieZine under användarnamnet fiffilino. Självklart har jag totat ihop ett par egna favoritlistor som finns för beskådan på sajten.

Vinstpaketet innehåller vouchers till streamingtjänster och filmer på nätet och kommer lottas ut bland alla trevliga listlänkinskickare.

Sista dag för att vara med i tävlingen är måndagen den 16 juni kl.23.00. Tisdagen den 17 juni kommer vinnarna presenteras här på bloggen.

Klicka här för att komma direkt till MovieZine. Lycka till!

7 svar på ”TÄVLA MED MOVIEZINE & FIFFIS FILMTAJM”

    1. Jag har samlat hela 20 tv-serier ska tilläggas. Dock syns inte alltid alla tv-serierna med en gång, testa isf att uppdatera sidan!

    1. Johan:
      Oj. Ingen aning. Jag vet inte hur det funkar men det känns ologiskt om konton skulle försvinna. Å andra sidan är ett nytt konto en bra anledning för att vara med i tävlingen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.