TÄVLA MED MOVIEZINE & FIFFIS FILMTAJM

10 juni, 2014

Idag lanserar MovieZine sin nya och våldsamt förbättrade filmsajt och det ska såklart uppmärksammas.

Jag lottar därför ut VOUCHERPAKET till FEM av mina läsare som klickar in sig på MovieZine, skapar sig en användare, gör sin egen favoritfilmlista av något slag och sen antingen mejlar mig länken till listan (fiffi@fiffisfilmtajm.se är adressen), skriver länken som en kommentar till detta inlägg eller delar listan på något av dom andra kreativa sätten som nu finns att tillgå på MovieZine. Pinga mig bara så jag har en sportslig chans att hitta den – och dig. Jag är nyfiken på alla sorters listor samt jag behöver ständigt nya filmtips.

Det går även bra att leta upp mig på MovieZine under användarnamnet fiffilino. Självklart har jag totat ihop ett par egna favoritlistor som finns för beskådan på sajten.

Vinstpaketet innehåller vouchers till streamingtjänster och filmer på nätet och kommer lottas ut bland alla trevliga listlänkinskickare.

Sista dag för att vara med i tävlingen är måndagen den 16 juni kl.23.00. Tisdagen den 17 juni kommer vinnarna presenteras här på bloggen.

Klicka här för att komma direkt till MovieZine. Lycka till!

{ 7 comments… read them below or add one }

Cecilia juni 13, 2014 kl. 15:18

Hej där! Jag gjorde precis som du sa, skaffade mig en användare på Moviezine och gjorde en lista: Tv-serier jag gillar. Här är länken! Kommer även att dela på min facebooksida för The Nerd Bird.

https://www.moviezine.se/list_watchlists/945

Hoppas på Netflix-voucher 😉

Svara

Cecilia juni 13, 2014 kl. 15:37

Jag har samlat hela 20 tv-serier ska tilläggas. Dock syns inte alltid alla tv-serierna med en gång, testa isf att uppdatera sidan!

Svara

Fiffi juni 13, 2014 kl. 16:18

Cecilia:
Tack! Toppenkul lista! Bra med såna tips också 😀

Svara

Johan Benjaminsson juni 13, 2014 kl. 16:22

Hade ett konto på MZ ju. Rensade de bort alla konton vid nylanseringen eller har jag varit för inaktiv tror du?

Svara

Fiffi juni 14, 2014 kl. 00:25

Johan:
Oj. Ingen aning. Jag vet inte hur det funkar men det känns ologiskt om konton skulle försvinna. Å andra sidan är ett nytt konto en bra anledning för att vara med i tävlingen 😉

Svara

Sofia juni 15, 2014 kl. 21:57

Ok, nu _tror_ jag att jag har gjort rätt, försökte skapa en lista på filmer med bra upptakter… Det var inte helt enkelt att hantera det hela när man inte var så van vid sidan…

https://www.moviezine.se/list_watchlists/1417

Svara

Fiffi juni 16, 2014 kl. 07:42

Sofia:
Tack för deltagandet i tävlingen 🙂
Jag håller med där, det var lite knivigt i början 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: