VINN BIOBILJETTER TILL IT FOLLOWS

Fredagen den 27:e mars har den här filmen premiär. It follows heter den. Det finns inget bättre sätt att se en skräckfilm på än på bio tycker jag så nu drar jag igång en liten tävling så att hela TIO personer kan få gå och se It follows på bio och bli härligt skrämda – alldeles gratis.

Fem personer vinner två biljetter var och det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är att berätta för mig vilken film som skrämt dig allra mest.

Mejla ditt förslag till fiffi@fiffisfilmtajm.se eller skriv ditt svar som en kommentar till detta inlägg. Tävlingen pågår fram till söndagen den 22:a mars kl 18.00. Vinnarna kontaktas via mejl.

Här kan du se trailern om du vill.

Lycka till och tack till NonStop Entertainment!

 

9 svar på ”VINN BIOBILJETTER TILL IT FOLLOWS”

 1. Jurtjyrkogården var den första rysaren som jag såg på bio och den skrämde mig rejält och är fortfarande en stor favorit!

 2. En av de första skräckfilmerna jag såg var Strandvaskaren, har inte vågat se om den sedan dess. Brukar ofta inte vara så glad i svenska filmer, men denna skräckfilm är riktigt läskig av det jag kan minnas 🙂

  Har länge velat se denna film och hoppas jag kan få bjuda med bästa vännen på en biokväll 😀

 3. Frankensteins monster var ruggig när jag var liten !
  Och de arga människorna var värsta biten !
  Mamma visste inte att jag filmen sett,
  hon hade inte fallit för det jag bönat och bett !
  Svårt att sova flera nätter efteråt,
  och till Mamma sa jag aldrig förlåt !

 4. Det finns nog inget som skrämt mig mer än Bob i Twin Peaks men eftersom det inte är en film (även om Fire Walk With Me kan skrämma skiten ur mig ibland) så får nog mitt svar bli Jacob’s Ladder. Vet inte om jag skulle kategorisera den som en skräckfilm ens men det finns bilder i den jag 25 år senare(!) inte kan bli av med.

 5. Sjätte sinnet! Såg den på bio med en kompis för en massa år sen, mådde fysiskt illa för jag blev så uppskrämd, ingen av oss vågade sova själv sen, så han fick sova över hos mig. Vi låg vakna hela natten och höll på att flyga upp i taket när morgontidningen kom :p Jag var skraj över att gå på toaletten under natten i flera månader efteråt. Tror anledningen till att den var så skrämmande för mig var dels att det var ett barn som var utsatt, och dels för jag själv haft en väldigt obehaglig övernaturlig upplevelse, så min värsta mardröm är att få se något jag inte vill se. Men när jag ser filmen idag tycker jag den är mer sorglig än skrämmande! 🙂

 6. Jag var 16 och hade sett Alla helgons blodiga natt – Halloween, på bio tillsammans med min tonårskärlek då jag sa att jag aldrig mer skulle se en skräckfilm. Det har jag inte gjort heller, på bio vill säga, men i TV-soffan händer det att jag ser något halvotäckt, mellan fingrarna, senast Kobra i SVT. 🙂 Det handlade OM skräck och det räckte bra för mig tackskajagha.

  Vid en tittning på förstnämnda film tillsammans med tonårsdottern i nutid sågade hon min gamla skräckupplevelse totalt och tyckte att jag var värsta mesen. Jag måste väl tillstå att jag inte blev så skrämd heller så nåt litet pansar har väl även jag lyckats skaffa mig med åren. OM jag skulle vinna biljetter så ger jag bort dem till någon modigare, dock inte till maken. HAN är värsta mesen. När det kommer till skräckfilm i alla fall. 🙂

 7. Den skräckfilm som verkligen INTE har skrämt mig mest är Alla helgons blodiga natt, mamma är helt klart en mes 😉

  Jag tror att den film som skrämt mig mest är Chernobyl diaries. Väldigt otäck filmen igenom och jag satt som på nålar. Det värsta var dock när jag skulle hem, gick ut ur rummet för att plocka ihop mina saker och mina vänner själva skulle titta klart på slutet. När jag sedan skulle in för att säga hejdå kom en pop-up som hette duga, jag skrek rakt ut vilket resulterade i att jag skrämde livet ur både mig och mina vänner, haha.

  Jag kanske skulle försöka få min mamma att titta på den, så hon får se lite riktig skäck 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.