LUCKA #14: THE NIGHT BEFORE

14 december, 2016

Är den ultimata (jul)gåvan en presentkartong som innehåller all världens droger samt en kväll i en Red Bull-limousin tillsammans med bästa polarna? Ja, tydligen är det så. Isaac (Seth Rogen) blir i alla fall glad som en speleman när hans höggravida fru ger honom just detta när han varit ett sånt stöd under hela graviditeten. Så nu hör ni tjejer, det här är vad snubbar önskar sig, inga jävla slipsar och manchettknappar. Olagligt? Skit samma va, det är ju jul!

The Night Before är en orgie i mansmys, extremfula stickade jultröjor, karaoke och infantila drogskämt. Tröttsamt så jag smäller av. Jag sitter och ritar på mitt röda hus med vita knutar som jag vill bygga på månens baksida för att slippa sånt här jävla skit men det hjälper inte, jag måste härda ut tills filmen är slut.

Jag måste dock erkänna att det inte är nåt större fel på skådespelarprestationerna. Joseph Gordon-Levitt och Anthony Mackie har bra kemi ihop, Seth Rogen är Seth Rogen och Michael Shannons närvaro gör att jag kan andas en liten stund även om han boffar som en dåre i den där bilen.

Kristen höger eller inte, jag kan inte för mitt liv se det roliga i den här filmen och inte får jag nån julkänsla att tala om heller. Däremot fattar jag ju att massor av människor (*host* Steffo) tycker det här är både mysigt och roligt men som sagt, I really really don´t.

Betyg på filmen:

Mängd julkänsla:

 

 

 

.

.

 

{ 4 comments… read them below or add one }

Steffo december 14, 2016 kl. 08:43

Hädelse!! Ren och skär förföljelse av Seth Rogen!! 😉

Svara

Fiffi december 15, 2016 kl. 13:57

Steffo:
Haha – och det med rätta! 😉

Svara

Carl december 15, 2016 kl. 15:42

Den där droghumorn blir ju inte roligare hur mycket de än försöker, men jag tycker ändå att det finns tillräckligt för att göra det här till en lite kul julfilm. Särskilt Shannon som är så seriös även i en sådan här roll, och två lattjo cameos.

Svara

Fiffi december 15, 2016 kl. 17:24

Carl:
Jag tror det krävs många fler pepparkakor än jag någonsin kan äta för att jag ska tycka att det är en lite kul julfilm, men du har många på ditt lag, många fler än jag (kan jag tro) 😉

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: