Trailer: The Ides of March

10 augusti, 2011

Alltså, alltså, alltså, alltså, jag vet inte om det är fysiskt möjligt att bli en stammare såhär i vuxen ålder, bara sådär alltså, men jag kan lova att när jag hittade den här trailern så stockade sig varenda bokstav i halsen och jag började typ gråtfnissa som en fjårtis.

Fiffis filmtajm-favoriterna Ryan Gosling och Philip Seymour Hoffman tillsammans med George Clooney som både skådis och regissör. D-e-e-e-e-eeeet verkar som vi får vänta ända till november innan det är premiär här i S-s-s-s-sverige men den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge.


 

{ 10 comments… read them below or add one }

Sofia augusti 10, 2011 kl. 16:09

Skådislistan låter intressant men förhåller mig aningens avvaktande då jag inte var så dödligt förtjust i varken Confessions… eller Good Night… och det är de meriter som både Clooney och Helov tycks ha som regissör/producent/manusförfattare.

Svara

Fiffi augusti 11, 2011 kl. 00:47

Sofia:
Jag var inte heller odelat positiv till dom två filmerna du nämner men denna tror jag på, alldeles sådär naivt och glatt bara.

Svara

Sofia augusti 11, 2011 kl. 18:53

Tro på du. Själv tenderer jag oftast att tillhöra den där trista kategorin: glaset är halvtomt och om man inte förväntar sig något kan man inte heller bli besviken…

Svara

fiffi augusti 11, 2011 kl. 23:43

Sofia:
Så var jag också dom första 38 åren av mitt liv. Nu orkar jag inte längre. Jag tar ut ALL glädje i förskott 😉

Svara

Sofia augusti 15, 2011 kl. 18:51

Du är en visare kvinna än jag 😀 Eller bättre utrustad med serotonin 😉

Svara

fiffi augusti 15, 2011 kl. 19:30

Sofia:
Nu blir jag tvungen att googla igen 😉

Svara

Movies - Noir augusti 15, 2011 kl. 22:02

Nu har jag inte sett trailern (valt att inte se den helt enkelt), men utan att ha sett den tror jag den kommer bli en Oscarskandidat av det lilla jag läst om den. Ni som sett trailern, är den lättsammare än jag tror eller verkar den vara allvarlig ?

Svara

fiffi augusti 15, 2011 kl. 22:16

Movies – Noir:
Och jag tror du har rätt i det.
Jag tycker inte trailern är särskilt lättsam.

Svara

Movies - Noir augusti 16, 2011 kl. 00:36

Ok, tack för det. Den kommer ju ganska snart har jag för mig så det lär vara en bra film att börja Oscarssäsongen med.

Svara

Fiffi augusti 16, 2011 kl. 08:44

Movies – Noir:
Man kan ju inte säga att året så här långt har kryllat av presumtiva oscarsvinnare så det vore trevligt om den riktigt bra filmsäsongen kom igång ordentligt nu. Gärna med den här filmen 😉

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: