Trailer: The Ides of March

Alltså, alltså, alltså, alltså, jag vet inte om det är fysiskt möjligt att bli en stammare såhär i vuxen ålder, bara sådär alltså, men jag kan lova att när jag hittade den här trailern så stockade sig varenda bokstav i halsen och jag började typ gråtfnissa som en fjårtis.

Fiffis filmtajm-favoriterna Ryan Gosling och Philip Seymour Hoffman tillsammans med George Clooney som både skådis och regissör. D-e-e-e-e-eeeet verkar som vi får vänta ända till november innan det är premiär här i S-s-s-s-sverige men den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge.


 

10 svar på ”Trailer: The Ides of March”

 1. Skådislistan låter intressant men förhåller mig aningens avvaktande då jag inte var så dödligt förtjust i varken Confessions… eller Good Night… och det är de meriter som både Clooney och Helov tycks ha som regissör/producent/manusförfattare.

  1. Sofia:
   Jag var inte heller odelat positiv till dom två filmerna du nämner men denna tror jag på, alldeles sådär naivt och glatt bara.

 2. Tro på du. Själv tenderer jag oftast att tillhöra den där trista kategorin: glaset är halvtomt och om man inte förväntar sig något kan man inte heller bli besviken…

  1. Sofia:
   Så var jag också dom första 38 åren av mitt liv. Nu orkar jag inte längre. Jag tar ut ALL glädje i förskott 😉

 3. Nu har jag inte sett trailern (valt att inte se den helt enkelt), men utan att ha sett den tror jag den kommer bli en Oscarskandidat av det lilla jag läst om den. Ni som sett trailern, är den lättsammare än jag tror eller verkar den vara allvarlig ?

  1. Movies – Noir:
   Man kan ju inte säga att året så här långt har kryllat av presumtiva oscarsvinnare så det vore trevligt om den riktigt bra filmsäsongen kom igång ordentligt nu. Gärna med den här filmen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.