Trailer: Tinker Tailor Soldier Spy

27 september, 2011

Kombinationen John Le Carré, Gary Oldman, Colin Firth, Tomas Alfredsson och en skvätt David Dencik som gelehallonet på mjukglassen, alltså, det här klingar riktigt intressant i mina öron.

{ 8 comments… read them below or add one }

Movies - Noir september 28, 2011 kl. 15:26

Ja, det är en film jag ser fram emot lite extra. Den har alla ingredienser för att bli en favoritfilm i år. Miniserien med Alec Guinness i huvudrollen är ganska bra, om än för långsam. Att slå ihop det till en film kan inte annat än bli lyckat. Och av trailern att döma är det här precis i min stil. Gillar också skådespelarvalen. Vattnas lite i munnen – kalla kriget, agenter, spioner…

Svara

Fiffi september 28, 2011 kl. 21:06

Movies-Noir:
Jag får en såndär skön retro-känsla av trailern och kan ett uns av den känslan bibehållas filmen igenom så är den hemma. 🙂 Vi får hålla tummen helt enkelt 🙂

Svara

dan september 28, 2011 kl. 16:00

De första 30 sekunderna av klippet ovan spelades upp flertalet gånger i Filip och Fredriks program ”Breaking News” för några veckor sedan. De hävdade att det inte gjorts någon bättre inledning i en trailer de senaste åren.

Enormt vackert foto av, i Sverige redan kända, van Hoytema och säkert en lika bra film av allas vår Alfredsson. Det är den här och premiären av ”The Girl With The Dragon Tattoo” jag längtar allra mest till denna höst!

Svara

Fiffi september 28, 2011 kl. 21:07

dan:
Jaså, oj, det visste jag inte. Det är inte ett TV-program jag följer frekvent sådär men jag måste ju säga att dom har bra smak ;D

Svara

Jojjenito september 28, 2011 kl. 21:01

Hoyte van Hoytema är min filmfotograg-guru. Jag ser verkligen fram emot filmen. Kul också med Dencik, gillar honom. Det enda som är synd, verkligen synd, är att den svenska premiären är 25 december.

Nån trailer tänker jag absolut inte titta på. Det är för övrigt anledningen till att jag sällan kommenterar dina trailer-inlägg om du nu av nån outgrundlig anledning undrar. 😉

Svara

Fiffi september 28, 2011 kl. 21:11

Jojjenito:
Är det DÄRFÖR? Som jag undrat varför du inte kommenterar när jag försöker vaska fram guldkornen ur trailerdjungeln. Fasiken, jag är ju kartan, kompassen, soluret, djungeltelegrafen OCH den som provsmakar den ommärkta köttfärsen och du tittar inte ens 😉

Men jag förstår dig. Det är inte alltid bra att titta på trailers. Det kan bli dumt ibland.

Svara

Pladd september 29, 2011 kl. 00:46

Filip och Fredrik med publik gav trailern en stående ovation till och med. Alfredson var med i gårdagens avsnitt, som jag dock inte har sett.

Svara

Fiffi september 29, 2011 kl. 08:40

Pladd:
Coolt! 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: