Trailer: Tinker Tailor Soldier Spy

Kombinationen John Le Carré, Gary Oldman, Colin Firth, Tomas Alfredsson och en skvätt David Dencik som gelehallonet på mjukglassen, alltså, det här klingar riktigt intressant i mina öron.

8 svar på ”Trailer: Tinker Tailor Soldier Spy”

 1. Ja, det är en film jag ser fram emot lite extra. Den har alla ingredienser för att bli en favoritfilm i år. Miniserien med Alec Guinness i huvudrollen är ganska bra, om än för långsam. Att slå ihop det till en film kan inte annat än bli lyckat. Och av trailern att döma är det här precis i min stil. Gillar också skådespelarvalen. Vattnas lite i munnen – kalla kriget, agenter, spioner…

  1. Movies-Noir:
   Jag får en såndär skön retro-känsla av trailern och kan ett uns av den känslan bibehållas filmen igenom så är den hemma. 🙂 Vi får hålla tummen helt enkelt 🙂

 2. De första 30 sekunderna av klippet ovan spelades upp flertalet gånger i Filip och Fredriks program ”Breaking News” för några veckor sedan. De hävdade att det inte gjorts någon bättre inledning i en trailer de senaste åren.

  Enormt vackert foto av, i Sverige redan kända, van Hoytema och säkert en lika bra film av allas vår Alfredsson. Det är den här och premiären av ”The Girl With The Dragon Tattoo” jag längtar allra mest till denna höst!

 3. Hoyte van Hoytema är min filmfotograg-guru. Jag ser verkligen fram emot filmen. Kul också med Dencik, gillar honom. Det enda som är synd, verkligen synd, är att den svenska premiären är 25 december.

  Nån trailer tänker jag absolut inte titta på. Det är för övrigt anledningen till att jag sällan kommenterar dina trailer-inlägg om du nu av nån outgrundlig anledning undrar. 😉

  1. Jojjenito:
   Är det DÄRFÖR? Som jag undrat varför du inte kommenterar när jag försöker vaska fram guldkornen ur trailerdjungeln. Fasiken, jag är ju kartan, kompassen, soluret, djungeltelegrafen OCH den som provsmakar den ommärkta köttfärsen och du tittar inte ens 😉

   Men jag förstår dig. Det är inte alltid bra att titta på trailers. Det kan bli dumt ibland.

 4. Filip och Fredrik med publik gav trailern en stående ovation till och med. Alfredson var med i gårdagens avsnitt, som jag dock inte har sett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.