TRUE STORY

Christian Longo (James Franco) sitter bakom lås och bom, anklagad för mord. Denne Longo har tagit sig namnet Michael Finkel, ja, snott hela denne Finkels identitet och vem är då han? Jo, Michael Finkel (Jonah Hill) är journalist, bosatt i New York och inte så jäkla glad över att denne buse kallar sig för hans namn. Han vill såklart veta varför och Longo har såklart en baktanke. Men vilken? Och varför?

Det här är James Francos och Jonah Hills film och vad man än tycker om dom i andra filmer så tycker JAG att dom är riktigt bra här. Jag tror på dom båda, rollfigurerna tar över dom kända skådisnamnen och det imponerade på mig.

Filmen True story är precis vad den heter, en sann historia. Detta har hänt och precis som vanligt är det vettigare att INTE läsa om historien INNAN du ser filmen. Läs efteråt istället.

Och se filmen. Den är bra.

8 svar på ”TRUE STORY”

 1. Galet pepp på denna.

  Fiffi. kan inte du göra ett inlägg vart du får tag i all film. Det hade varit ett sjukt inspierande inlägg för mig. Har varit hardcore filmnörd hela mitt liv men hamnade i en total svacka för några år sedan. Kollade knappt på NÅTT. Nu däremot är jag på tillbakavägen men har liksom ingen koll i dagens moderna samhälle vart man kan få tag i film förutom via Netflix och köpa på Amazon (typ).

  Tjooooo

  1. Karl-Anton:
   Jag får tag på filmerna på bio, på Netflix, Viaplay, SVTPlay, HBO (ibland, dom har inte jättemycket film men en del är intressant), Amazon, Cdon och Discshop (främst VOD), SF Anytime, Triart och – här lägger jag rätt mycket pengar varje månad måste jag erkänna – Itunes. Perfekt ställe att leta upp, hitta och hyra både ny och gammal film (ap-smidigt om man har en smart-tv…). True Story finns där, just saying 🙂

  1. Karl-Anton:
   Jag vet inte.. Jag kör Apple TV och det är typ världens bästa uppfinning (tycker jag då) och den har (såklart) inga problem med Itunes 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.