Veckans Gosling: Drive

Temat Veckans Gosling går mot sitt slut. Det här är sista torsdagen Ryan Gosling får husera här i ensamt majestät och jag har funderat ett tag på vad jag ska skriva om som den stora finalen.

Jag lovade Sofia att skriva om Young Hercules men jag känner att jag sett för få avsnitt för att skriva om serien och Goslings roll på ett rättvist sätt. Däremot kan jag utan att tveka skriva om filmen som är en av dom jag ser mest fram emot under 2011.

Drive med Ryan Gosling och Carey Mulligan i regi av danske Nicolas Winding Refn, det är som en stor påse Fiffis filmtajm-smågodis i rörlig-bild-format och ett bevis för att många dagar i framtiden kommer att vara Gosling-dagar. Förhoppningsvis, måste jag tillägga, för om filmen är bra eller inte vet jag ju inte än men att Gosling är det, DET vet jag.

2 svar på ”Veckans Gosling: Drive”

  1. Nu har jag sett Drive för andra gången på kort tid och den var lika bra denna gång 😉 Jag hade inte sett trailern innan jag såg filmen och det roliga är att även om trailern är bra kommer den inte upp i filmens klass eller fångar den stämning filmen har. Med det sagt tycker jag man kanske avslöjar för mycket i trailern så det bästa är att bara släppa allt och se filmen när man får chansen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.