Vinnaren i Laxfiske i Jemen-tävlingen är…

…Titti Skarp i Mockfjärd. Stort grattis! Boken kommer som ett brev på posten.

Vilken är då Lasse Hallströms bästa film? Nu är det statistiskt säkerställt genom 50 tävlingsröster.

1. Gilbert Grape 24 %

2. Ciderhusreglerna 20%

3. Chocolat 18%

4. Mitt liv som hund 14%

5. Sjöfartsnytt 8%

6. Alla vi barn i Bullerbyn 6%

7. Dear John 4%

8. Casanova 2% , Tuppen 2% , Hachiko – A dogs story 2%

8 svar på ”Vinnaren i Laxfiske i Jemen-tävlingen är…”

  1. Återigen glömde jag skicka in min röst. Hade nog fallit på Ciderhusreglerna, men då ska det poängteras att jag inte har sett Mitt liv som hund. Känns som ett viktigt påpekande i detta sammanhanget. Jag har inte heller sett Gilbert Grape, så min röst kanske inte hade varit så rättvis ändå.

    Kul tävling! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.