17 AGAIN

2 januari, 2018

Om du fick chansen att bli 17 år igen, skulle du ta den? Skulle du vilja gå tillbaka och leva om ditt liv bara för att kanske, eventuellt, ta andra beslut och kanske få ett bättre vuxenliv?

Den vuxne Mike O’Donnell (Matthew Perry) är inte hundra nöjd med sitt liv kan man säga. Utan att ta i. Det är inte mycket som funkar friktionsfritt direkt. SÅ blir det lite trolleri-trollera med en vaktmästare från Mikes gamla skola inblandad och VIPS är han sjutton igen och ser ut som Zac Efron.

Jomen. Det här är ganska gulligt. Och ganska kul. Och en smula tankeväckande kanske till och med. Filmen gör inte en enda fluga förnär, jag har svårt att tro att någon skulle ruttna ur totalt och stänga av filmen i ren aggression. En bra film helt enkelt. Okej tidsfördriv. Underhållande. Sådär mellanmjölkig så det är svårt att skriva om den.

Jo! Leslie Mann är ju med också. Det är ett plus.


Filmen finns att se på C More. Klicka här för en gratismånad om du inte redan använder dig av tjänsten. Fler filmer jag skrivit om som finns på C More kan du hitta här.

{ 4 comments… read them below or add one }

Sofia januari 2, 2018 kl. 09:51

Men alltså, Zac Efron växer upp till Matthew Perry? Stackarn…

Svara

Fiffi januari 15, 2018 kl. 22:29

Sofia:
Det kunde vara värre. Det kunde vara Donald Trump 😉

Svara

Sofia januari 16, 2018 kl. 14:01

Är han det mått varemot allting hädan efter kommer att mätas? “Det skulle kunna vara värre, det skulle kunna vara Donald Trump” 🙂

Svara

Fiffi januari 22, 2018 kl. 08:45

Sofia:
Men det låter väl helt rimligt? 😉

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: