Årets Filmblogg 2013 är utsedd!

Och nej, det blev inte Fiffis filmtajm.

Grattis Onyanserat! Det är svårt för fyra cyklister (ensambloggare) att tävla mot en full utrustad turnébuss (en filmsajt) men jag tycker vi kämpade väl.

Tack till alla som nominerade min blogg och tack till juryn som skrev detta fina:

”Vi skulle vilja ge hedersomnämnande till Fiffis filmtajm för ett fantastiskt och framförallt personligt innehåll. Allt känns väldigt genuint och äkta, med glimten i ögat.”

Klicka in på MovieZine för att läsa mer.

11 svar på ”Årets Filmblogg 2013 är utsedd!”

 1. Jag gillar din filmblogg och ditt typiska ”Åsasätt” att skriva på. Fortsätt så, och grattis till hedersomnämnandet.

 2. Jag tycker det är rätt egendomligt att en filmwebbplats ens får vara med och tävla. Det där är inte vad jag kallar en blogg.
  Så i min värld är de diskvalificerade och eftersom du knep hedersomnämnandet så var det du som vann, mycket välförtjänt. Stort grattis!

 3. Grattis till vinsten, Fiffi. Den är du värd! 🙂

  Jag antar att de hade en tävling för filmsajter (med en nominerad) och sen en för bloggar där du utsågs till vinnaren.

 4. Jag reagerade också på olikheterna hos de nominerade. Det känns som om du fått folkets röst och omdömet på löpsedlarna är ”fel ’blogg’ vann!” 😉

 5. Var inne och tittade på vinnarbloggen och inte för att det är något fel på den, men i mina ögon är det en filmsajt, inte en blogg. Det är en stor och viktig skillnad eftersom mitt intresse för den förstnämnda sorten är minimalt. Därmed inte sagt att den är dålig, men en definition av ”blogg” hade behövts.

  Grattis till omnämnandet i alla fall. Ytterst välförtjänt!

 6. Ändå lite fascinerande att jag är tvåa på deras toppkommentator lista. Jag har ej besökt deras sida på ett drygt år. Känns inte som aktiviteten bland läsarna är så stor då. Tycker det borde ha varit uppdelat i två kategorier som vi gjort i Lammys med en multi contributor kategori och en för singelbloggare (nu har vi inte den exakta uppdelningen själva pga fler kategorier men i det här sammanhanget borde det passat om de ville klämma in onyanserat).

 7. Ett stort TACK till alla kommentarer och mejl som drattat ner i min inbox sen i torsdags. Jag fick ett långt mejl från en läsare inatt och jag kommer citera en del av det här för jag blev så jävla glad i magen av läsa det.

  ”Den verkliga vinnaren i bloggvärlden är bloggar med aktiva läsare. Onyanserat har fått EN kommentar sen de vann, skriven av en egen medarbetare. Unna dig att se dig som en vinnare, ingen filmblogg i Sverige har lika aktiva och lojala läsare som din.”

  Till saken hör att det finns många filmbloggar som har väldigt aktiva och lojala läsare, långt ifrån bara min och DET gör mig extra glad. Vi är många som är vinnare varenda dag. Självklart hade jag mer än gärna vunnit, det vore larvigt av mig att säga nåt annat, men jag vägrar se mig som en förlorande ”tvåa”. Så länge en filmsajt med åtta skribenter klassas som en filmblogg kommer ingen ”vanlig blogg” kunna vinna Årets Filmblogg men väljer man att se till antal interaktioner i bloggvärlden så är alla av Filmspanarnas bloggar vinnare precis varenda dag. Det är min syn på saken 🙂

 8. Jag försökte faktiskt gå in och kommentera på moviezine men det var ju så himla krångligt att jag bara gav upp, krävdes medlemskap och krafs.

  Det säger något om hur fjärran den typen av aktörer är från bloggarnas värld. För att bjuda in till kommentarer måste man ju till att börja med lämna nån sorts dörröppning där man inte behöver bryta sig in med kofot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.