Fiffis filmtajm + Stockholms Filmfestival = SANT

14 oktober, 2013

Så kan jag då äntligen avslöja den roliga nyheten! Fiffis filmtajm kommer vara en av dom åtta officiella filmbloggarna under Stockholms Filmfestival. Tjohoooo!

Det klonkas på bongotrumma och kastas serpentiner, jag hoppar upp och ner och lamporna jag annars bara har framme under melodifestivalveckorna blinkar för fullt. Det här ska bli så väldans kul!

Jag kommer att se och skriva om en jäsikens massa film under festivalveckorna, jag kommer sannorligen svära över kösystem, vassa armbågar och visningsstrul och jag kommer antagligen dricka så mycket kaffe att det finns risk att jag behöver professionell koffeinavvänjning efteråt. Samtidigt är det jättehäftigt att jag den 6-17 november kommer att befinna mig den så superhärliga och jättelyxiga filmbubblan. Jag kommer helt enkelt att käka film från morgon till kväll och när jag kommer hem fortsätter arbetet med att skriva ner mina tankar och publicera recensioner.

Tack till Stockholms Filmfestival som ville ha med min blogg som en av dom utvalda få. Jag är tacksam, rörd och faktiskt lite stolt. Klicka här för att se vilka dom andra sju bloggarna är. Jag kan meddela att två till av dom utvalda är med i Filmspanarna. Bara en sån sak.

{ 10 comments… read them below or add one }

iaburman oktober 15, 2013 kl. 11:13

Måste säga att du har en väldigt ambitiös filmsajt/blogg! Jag hade en liknande lista, där jag skrev upp alla filmera jag såg, men recenserade DÄREMOT inte alla. Jeez! Impad. (Ps, var tog min förra kommentar vägen? Var lite trött igår när jag skrev så jag vet inte på vilket inlägg jag kommenterade, men nu ser jag den iaf inte, bara ditt svar på min blogg 🙂 See you around!

Svara

Fiffi oktober 15, 2013 kl. 12:20

iaburman:
Hej! Och tack! 🙂
Jag har kollat skräppostfiltret och jag hittar ingen annan kommentar från dig en denna så min kommentar på din blogg var inget svar, bara en liten kommentar 😉

Svara

iaburman oktober 15, 2013 kl. 14:53

Ha ha ok, då är det jag som är totalt förvirrad. Trodde jag skrev till dej igår. Knas! Tycker också det är lite förvirrande när man svarar på den andres blogg istället för under kommentaren… Men vet att många gör så. Hur ser din praxis ut? 🙂

Svara

iaburman oktober 15, 2013 kl. 14:55

Eller ja, nu gjorde ju inte du det. ha ha ha, alltså, jag ska nog gå och sova en stund. Eventuellt kolla på Walking Dead, första avsnittet i säsong 4…

Svara

Fiffi oktober 15, 2013 kl. 15:00

iaburman:
Jag svarar alltid på min egen blogg. Kan inte hålla reda på var och vad jag svarat på annars 😉

Svara

iaburman oktober 15, 2013 kl. 15:14

He he, OK, det låter bra. Det blir ju uppenbarligen snurrigt annars. Ha det gott så länge… !

Svara

Sofia oktober 15, 2013 kl. 17:11

Grattis igen! 😉

Svara

Fiffi oktober 15, 2013 kl. 21:29

Sofia:
Tack så mycket 🙂

Svara

filmitch oktober 16, 2013 kl. 22:07

Grattis 🙂

Svara

Fiffi oktober 17, 2013 kl. 07:33

filmitch:
Tack 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: