Fiffi blogs Oscar

27 februari, 2011

{ 13 comments… read them below or add one }

Sara februari 27, 2011 kl. 22:01

Kör så det ryker, Fiffi! Själv måste jag sova, men det känns tryggt att veta att du vakar över Oscarsgalan. 😉

Svara

f i f f i februari 27, 2011 kl. 22:04

Sara:
Tack! Jag ska försöka. Risken finns att det ryker ganska svagt framåt småtimmarna men jag har laddat upp med pulverkaffe och en jättekanyl. Viljan att vara vaken, pigg och fräsch fram till 08-tiden finns i alla fall ;D

Sov gott 🙂

Svara

Anonymous februari 27, 2011 kl. 22:56

Ha en mysig kväll med tv:n och termosen. Kram C

Svara

f i f f i februari 27, 2011 kl. 22:59

C:
Tack!! 😀
Om du inte kan sova vet du var jag är ;D

Svara

Vrångmannen och Surskägget februari 27, 2011 kl. 23:46
Sofia februari 28, 2011 kl. 04:54

Haha, typiskt mig, kommer in när det är nästan slut och har hunnit läsa klart alla inläggen när Fiffi stänger butiken. Det såg i alla fall ut som om ni hade kul inatt trots beige gala och det är ju huvudsaken! Nu är det dags för jobb (och lite sömn för er andra hoppas jag).

Svara

f i f f i februari 28, 2011 kl. 04:58

Sofia:
Det är bara att trycka på Replay om du tycker att du missat nåt 😉

Ska försöka sova lite nu innan solen går upp 😀

Svara

Sofia februari 28, 2011 kl. 05:18

Glömde: är grymt imponerad av alla er som orkade hålla ut ända till slutet — kudos! Och extra kudos till Fiffi för ett uppenbarligen underhållande initiativ.

Svara

movieshine februari 28, 2011 kl. 09:24

Kul läsning! =)

Svara

f i f f i februari 28, 2011 kl. 10:52

Sofia:
Hade jag inte bloggat hade jag sannorlikt inte kunnat hålla mig vaken för det här var den tråkigaste Oscarsgala jag någonsin varit med om.

Måste säga TACK till alla som kommenterade och var med och läste hela natten, ni var mer värda än alla kaffetermosar i världen 🙂

Svara

f i f f i februari 28, 2011 kl. 10:52

movieshine:
Vad roligt att du tycker det 🙂

Svara

Micke februari 28, 2011 kl. 16:19

Jag tycker att programledarna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson pratade för mycket under själva galan. Till exempel när orkestern spelade musik från Star Wars, så satt de och pratade om olika efterfester! Om någon sjunger eller spelar musik under galan, så ska man som kommentator vara tyst! Samma gäller under tacktal.

Svara

f i f f i februari 28, 2011 kl. 16:23

Micke:
Du verkar inte vara ensam om att tycka så, jag läste ena kvällstidningen nu och det var ramaskri om hur mycket dom förstört galan.

Personligen tyckte jag inte det alls. Jag var mer tacksam över att dom var så alerta och engagerade, det gav mig lite extra boost att vara vaken i skallen själv 😉 Men visst håller jag med om att det finns situationer där kommentatorer ska vara tysta, som under tacktal till exempel.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: