Fiffis filmtajm firar: 1 år!

Tiden går fort när man har roligt. När man skriver filmrecensioner för glatta livet går det ännu fortare.

För exakt ett år sedan startade jag Fiffis filmtajm och den har gått från att ha varit en minimal blogg med på sin höjd tio besökare om dagen till att nu nosa dom största filmbloggarna om inte i baken så väl på deras fotjuice när dom joggar med höga knän nån kilometer före mig och jag krälar fram där bakom med min erbarmeligt dåliga kondis (vilket är en av nackdelarna med att se mycket film, ja, kanske den enda nackdelen).

Jag är självklart både glad och jättestolt över att ha så många trogna läsare och jag skulle gärna bjuda hem dig och alla som vill på smaskig tårta och filmvisning men man behöver inte heta Will Hunting för att kunna räkna ut att det är en omöjlighet.

Så, istället tänkte jag ge något annat tillbaka. Jag tänkte utlysa en tävling.

En lyckligt lottad vinnare får ett hemligt The Ultimate Fiffis Filmtajm Movie Box, en låda med ALLT du behöver för en lyckad filmkväll och nio andrapristagare får ett Fiffis filmtajm USB-minne i plånbokssize (så att favoritfilmerna alltid kan följa med).

Det enda du behöver göra för att vara med i utlottningen är att mejla namnet på den bästa svenska film du någonsin sett till fiffi@fiffisfilmtajm.se före den 21 november och du behöver inte ens motivera ditt val. Glöm bara inte att skriva med din adress så jag vet var jag ska skicka eventuell vinst.

Vinnarna dras under pompa och ståt, serpentiner och bubbeldricka den 22 november.

Hänger du med mig på ett år till?

Uppdatering på födelsedagskvällen:

Jag måste bara tacka Joel för det fantastiskt smickrande grattis-blogginlägget. Nu växte jag en halvmeter och blev The giant woman from outer space på riktigt.

41 svar på ”Fiffis filmtajm firar: 1 år!”

 1. Grattis! Fast det känns som längre, minns att jag fick intrycket av att du hunnit gå igenom tusentals filmer när jag surfade in här första gångerna. En snabbt växande ettåring minst sagt… Nu ska jag bara komma på mitt tävlingsbidrag.

 2. Grattis som fan! Klart jag hänger med – din blogg är en ljuvlig filmlåda att gräva i samt få inspiration och tips

 3. Grattis Fiffi, fortsätt att blogga med samma goda humör så firar vi snart 2 års jubeleum. Rolig tävling får ta och fundera en stund för samtidigt var det lite av en utmaning….
  Håller med om det där mellan sambandet filmtittande och kondition 😉

 4. Åh jag ber att få gratta!
  Jag hänger med självklart!

  Och tävlingsbidrag då..hrm..jag och svenska filmer också…snacka om utmaning….

 5. Ja det var fina ord, sug i dig och väx!
  Och jo, jag trotsar ibland min aversion mot den svarta bakgrunden och tittar in här!

 6. Grattis! Du har gjort mycket bra ifrån dig. Du har snabbt hittat din egen personliga stil och fortsätter i samma. Jag har själv varit mycket mer trevande. Det behövs knappt något "lycka till i fortsättningen" – det kommer att gå bra!
  /David

 7. Har den bara funnits i ett år? Oj! Det var bra jobbat. I dagsläget känns ju sidan så etablerad att man har svårt att jag har svårt att tänka mig att det funnits en tid utan Fiffis filmtajm. Stort grattis och ett lika stort tack för att du håller på. Ultimate Fiffis Filmtajm ska bli min! 😉

 8. Wow, ett helt eget grattisinlägg hos Joel — det är det inte många som kan skryta med. Grattis till det också 😉

 9. Grattis på ettårsdagen. Var har du varit hela mitt liv? Bloggen alltså. 😉 Har egentligen inte upptäckt bloggen förrän senaste månaden. Fram till nu har jag haft en lite halvt avog inställning till hela bloggeriet; har varit mer av en forummänniska. Nu när jag (äntligen) börjat blogga själv föll det sig naturligt att börja kolla in bloggar mer och din tillhör numera mina favoriter.

  Det är personligt, kul och väl skrivet, det är som att din hjärta/hjärna har en direktlänk till tangenterna. Läste bl a nyss din krönika om en mardrömsvisning av Magnolia, Vicks Blå-visningen. Sjukt roligt men samtidigt nästan obehaglig läsning. (När jag själv såg Magnolia hamnade jag på första raden längst ut till höger. Efter fem minuter var jag helt uppslukad filmen och hade helt glömt några dåliga platser.)

  Keep up the good work!

 10. Jojjenito:
  Vad härligt att höra att Magnolia blev en bra upplevelse för dig även om omständigheterna inte var dom bästa. Det var ju nåt liknande även för mig 😉

  Och det är jättekul att du hittat hit och gillar bloggen. Tack för gratulationen och dom fina orden 🙂

 11. Gratulerer! Imponerende at du klarer å skrive en anmeldelse om dagen, bare pass på at det ikke blir for mye press og mas, da kan bloggingen gå til helvete 🙂

 12. Captain Charisma:
  Tack – och tack för omtanken 🙂
  Jag lovar att den dagen jag känner press eller att jag MÅSTE skriva fast jag inte vill, den dagen blir det inget inlägg. Det här ska vara kul och bara kul annars funkar det inte. 😉

 13. Grattis säger jag som alla andra, men skulle man inte skriva sin svenska favoritfilm? Jag skriver den som mest gripit tag i mig och det var Alla älskar Alice. Så obehaglig men bra, för den speglade min barndom rakt av. Jag var Alice. Är Alice typ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.