Fiffis filmtajm ser fram emot: ZON 261

Svenska zombiefilmer växer inte på träd och ner jag ser en trailer som denna kan jag inte göra annat än att hjula nedför Götgatsbacken i glädje. Eller slå en kullerbytta på sovrumsgolvet. Eller i alla fall höja både vänster och höger tumme samtidigt. Detta bådar gott tycker jag.

4 svar på ”Fiffis filmtajm ser fram emot: ZON 261”

  1. Även jag såg fram emot denna – tills jag plågade mig igenom Psalm 21 av samma regissör. Men jag hoppas på att få bli överraskad även om jag betvivlar det…!

    1. BlueRoseCase:
      Nu tyckte jag inte att Psalm 21 var riiiiktigt lika dålig som du men visst hoppas även jag på att denna hoppar upp sig ännu ett snäpp. DÅ kan det bli riktigt intressant 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.