Fiffis filmtajm tipsar om: Bloglovin´

Det är inte så himla lätt att hålla reda på allt här i världen. Som tur är finns det hjälpmedel att ta till så att det åtminstone går att hålla reda på dom riktigt viktiga prylarna i livet.

Bloglovin´ är en kostnadsfri form av sambandscentral för bloggar du gillar och läser. Den håller reda på nya inlägg, den kan ge dig tips om nya bloggar (om du vill) men framförallt är det bara EN sajt du behöver klicka fram för att få dina favoritbloggar serverade.

Vill du till exempel prenumerera på mina filmrecensioner så klickar du här, blir medlem (det tar bara några sekunder och är absolut okrångligt) och sen kan du klappa dig förnöjt på magen.

När du väl är medlem kan du lätt fylla på din lista med resten av bloggarna du läser och du behöver aldrig fundera på uppdateringar eller vara rädd för att missa något av värde.

Det är liksom dumt att göra saker krångligare än dom är.

5 svar på ”Fiffis filmtajm tipsar om: Bloglovin´”

  1. Man kan aldrig promota Bloglovin för lite. Fantastiskt verktyg som hjälpt mig hålla koll på alla möjliga intressanta bloggar, som jag annars inte skulle hinna med.

    Den dagen jag hittar en liknande tjänst för kommentarer (som visserligen finns för WordPress), den dagen.. 🙂

  2. Kan bara instämma mitt bloggliv förändrades den dagen jag upptäckte bloglovin. Det är den tjänsten bland alla feedburners och RSS tjänster som verkligen leverera.

    Instämmer med Adde att en liknande tjänst för kommentarer vore lysande. Har nu bytt ut Intense Debate mot Disqus igen inne hos mig och hoppas det ska funka bättre den här gången!

  3. Ja, jag håller fortfarande emot fast snart börjar det bli mer på ren princip… Jag gillar att titta in lite nu och då på enskilda bloggar och se om det har hänt något.

  4. Jag har inte börjat använda Bloglovin själv även om jag anslutit min blogg (förstås). Är lite inne på Sofias linje kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.