Fiffis filmtajm tipsar om: SKRÄCKFILMSQUIZ

24 oktober, 2011

Bor du i Stockholm med omnejd och gillar skräckfilm?  Vad bra! Torsdagen den 3:e november kl 18:00 är det nämligen skräckfilmsquiz på Cinemateket.

Det är  Cinemateket i samarbete med Utopi Magasin som dragit igång denna skrämmande frågesport och det är Hélène Dahl och Glory Box-och-Cirkeln-Sara Bergmark Elfgren som håller ordning på grejerna.

Föranmälan startar i foajén 17.30 och quizet startar prick 18.00. Max fyra personer i varje lag. Kom i tid!

Förutom den enorma äran kan ni vinna superfina priser från Cinemateket, Kolik förlag, Non Stop Entertainment, m.fl.

Klockan 20.00 visar Cinemateket dessutom den oklippta versionen av The Omen från 1976. Om du inte har Cinemateketkort, se till att skaffa det i god tid. (Du skaffar det i kassan i foajén, det är gratis och du behöver inget kort för att delta i quizet.)

På grund av det material som ska visas är båda evenemangen från 15 år.

{ 3 comments… read them below or add one }

filmitch oktober 24, 2011 kl. 19:47

Åh vad jag skulle vilja gå och otroligt men sant så skulle jag kunna då jag ÄR i Stockholm ett par dagar denna vecka men då jag har sällskap med min fru som INTE uppskattar skräck i någon form får jag avböja och traska vidare mot Oscarsteatern den kvällen.

Svara

Fiffi oktober 24, 2011 kl. 20:46

filmitch:
Och jag som också skulle vilja gå men som INTE är i Stockholm just den dagen…..:(

Svara

Sofia oktober 25, 2011 kl. 06:12

Suget! Men inte i närheten av storstaden den dagen (och vore jag det skulle jag antagligen inte komma iväg ändå ;))

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: