Fiffis filmtajm tipsar om: Sommarpratare från filmens värld

 

 

I lördags började Sommar med ett ohyggligt underhållande sommarprat signerat Mark Levengood.

Den här somriga ritualen pågår kl 13.00- 14.30 i P1 varje dag ända fram till 21 augusti och flera av sommarpratarna i år kommer från filmens värld.

Mer info om programmen, när/var/hur du kan lyssna på dom och hela listan på sommarpratare hittar du här.

6 svar på ”Fiffis filmtajm tipsar om: Sommarpratare från filmens värld”

 1. Jag började lyssna på ML men tyckte det var tråkigt. Så jag lyssnade på Filip och Fredrik från 2007 istället. Via podcast. Det är ett otroligt bra och undrrhållande ”prat”. Rekommenderas starkt.

  1. Henke:
   Och jag som satt och mös och fnissade i 90 minuter. Tänk vilken skillnad det kan vara 🙂

 2. Varenda sommar tänker jag att jag ska lyssna alt podcasta ned men det blir av någon anledning aldrig av… Det känns alltid som man är lite out of the loop tack var detta överseende.

  1. Sofia:
   Fast ibland kan det vara smart att spara några sommar-godbitar och lyssna på under sommarens sista dagar. Jag brukar köra ett race nån ledig söndag och lyssna på en 4-5-6 program, det är jättemysigt och det känns som att sommaren inte alls är slut då.

 3. Fast mitt ”problem” är snarare att jag är så fast i att lyssna på ljudböcker att jag sällan vill ta mig tid att lyssna på något annat. Om eftersom det aldrig blir av att lyssna på programmen är de heller inte särskilt mycket ”sommar” för mig… Vojne, vojne… 😉

  1. Sofia:
   Allting kan inte passa alla, så är det. Själv blir jag nervös av ljudböcker och märker efter en timme att jag inte hört ett ord av vad som sagts så det är i n t e min grej. Tyvärr. Det känns mysigt om man fattar grejen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.