Fredagsfemman #285

21 juli, 2017

5. Dagen då en One Direction-medlem blev skådespelare

Jupp, du läste rätt. Harry Styles, den krullige mörkhårige sångaren i det numera avsomnade bandet One Direction, är med i Christopher Nolans bioaktuella film Dunkirk (recensionen kommer på söndag). Hur som helst, vad jag än tycker om krigsfilmer, det här var en film jag ville se. Och det berodde INTE på Harry Styles.

.

.

.

4. Alicia Vikanders tvättbräda

Förra veckan hade Tulpanfeber biopremiär, en film med Alicia Vikander i huvudrollen. Men – tyvärr – är det inte hennes skådespelarskills som varit i fokus i tabloidpressen den senaste tiden, det är hennes mage. Hennes toktränade tvättbrädemage. Det känns som hon kan bli den hårdaste Lara Croft någonsin, vad det lider.

.

.

.

3. Anledningen till att jag ville se Dunkirk

Hej hej Tom Hardy. Hej på dig Tom Hardy.

.

.

.

.

2. Är det sant att Ivan Drago kommer tillbaka?

Om man följer Sylvester Stallone på Instagram har man redan för några veckor sedan kunnat se en teaserbild för att Ivan Drago i Dolph Lundgrens skepnad ska komma tillbaka i Creed 2. Är det sant? ÄR DET SANT? I såna fall är det fanimej EPISKT!!!

.

.

.

1. Snacka om films 100:e inspelning – i en tatueringsstudio!

Om knappt två veckor kommer min och Steffs podcast ut med det 100:e avsnittet! Jag tycker det är helt galet stort, hundra avsnitt, hundra veckor, hundra inspelningar, hundra gånger har vi dragit på mikrofonerna och haft jättekul under några timmar och IMORGON ska vi göra det vii lovat våra lyssnare, vi ska tatuera oss OCH vi ska försöka spela in lite poddmaterial under tiden. 100 avsnitt. Wow alltså. 3:e augusti är finns avsnittet för allmän belyssning. Save the date.

.

.

 

{ 5 comments… read them below or add one }

Anonym juli 21, 2017 kl. 07:41

Tulpanfeber har inte alls biopremiär idag…

Svara

Fiffi juli 21, 2017 kl. 08:00

Anonym:
Hade jag skrivit fel – IGEN? Har rättat till det nu.

Svara

Carl juli 21, 2017 kl. 09:29

5. Såg en film med Fred Durst i förrgår och känner starkare än någonsin att det alltid är en bra idé för popsnören att bli skådisar.

4. Tulpanfeber ser å andra sidan inte direkt ut som en kioskvältare. Men det kan finnas anledning att se över det påståendet när Tombraider väl kommer.

1. Grattis!

Svara

Sofia juli 21, 2017 kl. 13:00

3: Yay Tom Hardy!
1: Grattis och lycka till!

Trevlig helg till er båda

Svara

filmitch juli 21, 2017 kl. 23:48

3. Jamen visst!! – Allt ska ses med Hardy (bortsett från den där agentfilmen)
2 Nu blev t.om jag pepp – rejält pepp!!
1 Lycka till – och grattis! Får spana in dessa IRL nästa gång vi ses.
Trevlig helg.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: